Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Piano

Publisert  06.07.2006
adv (it., av lat. planus ´jevn´) 1 mus.: svakt, dempet 2 rolig, langsom ta det p-  

Det er opplagt den andre betydningen av ordet vi sikter til, og torsdagens trening var da også av det rolige slaget. Etter en liten prat om cupkampen mot Fredrikstad, fikk gutta lov til å gjøre omtrent akkurat hva de ville. Noen valgte å spille firkant, noen slo langpasninger og innlegg mens andre igjen trente på avslutninger.

- Her gir jeg dem lov til å gjøre hva de vil, og så gjør de akkurat det samme som vi gjør til vanlig, var Vegard Skogheims tørre kommentar.

Patrick Holtet ser frisk og rask ut, og det skal mye til dersom han ikke tar turen til Tromsø på søndag. Mens de andre ladet opp til kamp i går løp han 100-metere på tartandekket, og det gikk meget bra. Fredag trener han definitivt sammen med de andre gutta.

Kai Olav Ryen fikk seg noen smeller i går, og til treninga i dag hadde han fått ei kledelig hvit strømpe av fysioterapeut Anette Sæther som skulle hjelpe til med å helbrede hevelsen han hadde i bakleggen. Uansett var alt mye bedre enn dagen før, så vi tror heller ikke Ryen takker nei til en flytur nordover.

Kjetil Gerhardsen ga også beskjed til Skogen og kil.no om at han følte seg bra. Fra neste uke kommer han trolig til å trene for fullt. Vi regner dermed med at vi snart kan fjerne det røde korset bak navnet hans og at han gjør comeback i løpet av juli. Det er mulighet både 26. juli, da KIL 2 har treningskamp mot Östers U23 lag, og i 3. divisjonskampen mot Lillestrøm 3 to dager senere.

Öster, under ledelse av den gamle KIL-helten Ludwig Ernstsson, kommer på treningsleir til Kongsvinger den siste uka i juli. For publikum blir det da en sjanse til å minnes både svenskens goalgetteregenskaper og en minneverdig septemberdag i 1993.

I morgen fredag er siste trening før kamp. Da offentligjøres det både hvem som får flybillett og hvem som starter søndagens kamp. kil.no offentliggjør alt fredag kveld.

Vegard Skogheim og spillerne hadde en prat midt på Gjemselund

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor