Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ingen fare med Rønning

Publisert  14.07.2006
Lårhøna er definitivt leget før søndagens kamp.  

Bildetekst 1
På torsdag trente trønderen for fullt. Låret hans var litt stivt, men han fullførte treninga uten problemer. Etterpå ble han behandlet av massør Winnie Lind, og med en ny behandling på fredag er han fullt restituert på lørdag.

På lørdag morgen gjennomfører gutta den siste treninga før oppgjøret mot topplaget Aalesund. Da får vi trolig også vite hvilke spillere som starter kampen. Trenerne har nå en mann ekstra å velge mellom på midtbanen, siden Ørjan Berg Hansen nå endelig har sonet ferdig de tre kampene han fikk i karantene etter 2. runde kampen mot Eidsvoll Turn i NM.

Ørjan har vært god på trening i det siste. Han har sprudlet og vist at han har mye overskudd. Det er derfor ikke umulig at det gjøres endringer på vinnerlaget fra Tromsdalen for å få plass til vestfoldingen.

Kjetil Gerhardsen er også erklært frisk etter sitt beinbrudd. Han har imidlertid ikke den fysiske formen helt inne ennå. Hans første opptreden i kamp blir mest trolig enten i treningskampen mot Öster 26. juli eller i 3. divisjonskampen mot Lillestrøm 3 to dager senere.

Denne uka har Kwame Amoateng fra GAIS i Göteborg trent med KIL. Han har nå reist hjem, og både han og KIL skal bruke helga på å tenke seg om. Ut fra denne tankevirksomheten, vil det trolig bli klart i begynnelsen av neste uke om han er en aktuell nykommer for KIL.

Det forventes forøvrig en god del tilskuere til Gjemselund på søndag. Vi minner om at det er mulig å kjøpe billetter allerede fra klokken 1400 på KIL Toppfotball sitt kontor på stadion.

Supportere fra Aalesund har egen inngang i den nordlige enden (nærmest Oslo) av ståtribunen. Prisene på ståtribunen er 100 kr for voksne og 50 kr for barn/honnør. De som skal ha billetter til sittetribunen, der prisen er 120 kr, kjøper denne i inngang sør. Denne benyttes også for tilskuere som skal ha plass på handicaptribunen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor