Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

To juniorer med

Av Mats Birkelund. Publisert  19.05.2010
Mens Roger Risholt er hjemme  

Roger Risholt må dirigere fra sofakroken.
Thomas Myhre, Henry Joseph og Magne Sturød var med til Kristiansand, men måtte kaste inn håndkleet under testing før kampen. Disse tre er heller ikke med i troppen mot Lillehammer. Roger Risholt kom seg gjennom testingen før kampen og spilte mot Start på søndag, men er ikke med til Lillehammer grunnet den samme skaden – som han nå har følinger ved.

Det betyr at hele seks mann står på skadelisten. Men man har valgt å ta med de to juniorene Joakim Ruud Lia og Enver Sjøli. Førstnevnte er mest aktuell som venstreback, mens Sjøli nok er mest aktuell på midtbanen.

FF Lillehammer ligger midt på tabellen i 2. divisjon avdeling 4, og gjør det veldig godt på hjemmebane. Dette kommer trenerne til å ta hensyn til.

– Lillehammer er gode på to ting; dødballer og kontringer. De ønsker å få brudd i midtbaneleddet, og sette fart. Så i starten av kampen kommer vi til å slå over midtbanen deres, fra dype posisjoner. Da unngår vi tidlig brudd, og de får i stedet lange kontringer – altså at de må starte i forsvar, sier assistenttrener Øyvind Eide.


Mame Niangs luftstyrke kan man få bruk for mot Lillehammer.
Han føyer også til at de hvertfall skal være like gode som Lillehammer på dødballer, og enda litt bedre.

I tilegg til Thomas Myhre, Henry Joseph, Magne Sturød og Roger Risholt, er også Kai Olav Ryen og Conny Månsson langtidsskadde. Det betyr at følgende spillere er i troppen mot Lillehammer:

Tobias Holmen Johansen, Olav Dalen, Bobbie Friberg da Cruz, Edier Frejd, Vidar Riseth, Yngvar Håkonsen, Joakim Ruud Lia, Ørjan Berg Hansen, Lars Christian Krogh Gerson, Carl-Erik Torp, Enver Sjøli, Adem Güven, Olav Tuelo Johannesen, Martin Linnes, Kim Holmen, Mame Niang og Kai Risholt.

Kampen kan du følge LIVE her på kil.no!


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor