Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Jubelkveld!

Av Jo Raabe. Publisert  24.05.2010
KIL var gode mot Molde og tok fullt fortjent årets første hjemmeseier.  

Jubel #1
Trener Tony Gustavsson var optimistisk foran kampen, og nærmest lovte gjestene i VIP-lokalene tre poeng mot Molde. Vi var nok mer skeptiske siden vi fortsatt ventet på årets første hjemmeseier, men det viste seg at svensken fikk rett!

Keeperinnsatsen viste seg å bli avgjørende i dagens kamp. Thomas Myhre vartet opp med matchavgjørende redninger mens Jan Kjell Larsen i Moldemålet vel har hatt bedre dager på jobb. Dette utnyttet Olav Tuelo Johannesen til fulle etter et kvarter. Myhre kastet langt ut og Tuelo avanserte framover. Fra 30 meter fyrte han av et skudd som så veldig greit ut å redde. Dog ikke for Larsen. Han glapp ballen mellom henda og beina og inn i mål som om det var et stykke Lano, eller skal vi si Dr. Greves?

Fem minutter etter var det duket for ny jubel på Gjemselund. Carl Erik Torp presset midtstopper Thomas Holm nok til at han snappet ballen. Torp dro av en mann og banket ballen inn i mål. Noen direkte keepertabbe var det vel ikke, men en god keeper, som Thomas Myhre, hadde definitivt tatt den ballen.

Carl Erik Torp scorer 2-0 målet!
Molde hadde en eneste stor målsjanse før pause. Magne Hoseth smalt et frispark i tverrliggeren, men vi var heldige og dyktige og fikk tak i returen. KIL kunne faktisk ha scoret to mål til før pause, men på de to farlige kontringene tok Hoseth og Mattias Moström hvert sitt gule kort for å stoppe angrepene. Rutinert, men bittert for oss at reglene tilsier gult og ikke rødt kort i slike situasjoner.

De som trodde at KIL skulle legge seg bakpå og trygge seieren tok feil. Kim Holmen har fått liten uttelling for sin spisskompetanse på fart og innkast tidligere i år, men i dag snudde det med god hjelp av Moldekeeper Larsen. Kims lange innkast gikk hardt mot mål og siden det ikke er lov å kaste innkast rett i nettet kunne han egentlig ha sluppet det rett inn. I stedet valgte han å prøve å redde og famlet ballen ned i beina til Adem Güven. Han beinet ballen inn fra en halv meters hold!


Jubel #2
Spenningen tok dessverre ikke helt slutt allikevel siden Molde reduserte like etter. Fall fikk gå opp alene og heade ballen kontrollert forbi Myhre i KIL-målet. Heldigvis ble det ikke noe stormløp mot oss etter dette. De hadde ballen en del, men det stoppet liksom opp foran sekstenmeteren. Forsvaret med Linnes, Frejd, Shindika og Håkonsen hadde god kontroll!

Ved en anledning glapp det. Yngvar Håkonsen feilberegnet totalt da han prøvde å skjerme ballen inn til Myhre i stedet for å klarere den. Det endte med en kjempesjanse der ballen traff Shindikas arm. Uflaks, ja, men definitivt korrekt dømt.

Thomas Myhre ville imidlertid ikke at slutten av kampen skulle bli dramatisk. Han var helt nede i hjørnet og reddet Hoseths straffespark. En fantastisk redning på ei straffe som egentlig var ganske god.

Vi takker alle som møtte opp for å se den første hjemmeseieren vår, men beklager at dere ikke var flere. 2362 er for få. Vi satser på at tallet dobler seg til Brannkampen i begynnelsen av juli!
Olav Tuelos skudd som ga 1-0. Onde tunger sa etter kampen at ballen ikke engang hadde gått i mål. De mente at keeper faktisk styrte den inn i nettet!


Adem Güven scoret 3-0 og dermed fikk vi

Jubel # 3

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor