Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ned på jorda

Av Jo Raabe. Publisert  25.05.2010
Etter ei fantastisk KIL-helg kom vi bokstavelig talt tilbake til hverdagen igjen en tirsdagskveld mot Ringsaker  

Tobias måtte se to baller bak seg. Han kan konstatere at vi lever i en verden med kontarster. Fra City of Manchester stadium, til Sør Arena og nå Gaupen Kunstgress.

Ringsaker hadde et poeng før dagens kamp, men hadde firedoblet fangsten etter kampen. De møtte oss med ni mann på 25 meters hold og satset på faste situasjoner og baller i bakrom. Det fungerte som bare an det. I løpet av hele kampen klarte vi ikke å produsere mer enn en målsjanse. Da vinner man definitivt ikke fotballkamper, ihvertfall ikke når motstanderne scorer to mål.

Hjemmelaget fikk akkurat den starten de nok hadde drømt om og kanskje også planlagt. Etter klabb og babb på en dødball satte de inn 1-0 etter bare sju minutter. Etter dette brukte vi resten av kampen til å stange mot deres defensive tropp. De skal ha all ære for den jobben de gjorde, men det samme kan man dessverre ikke si om KIL. Det er vanskelig å spille mot lag som legger alle mann bakover, men ikke umulig. Nøkler kan være tempo, pasningskvalitet og dobling på kantene. Ingen av disse egenskapene var til stede hos dagens KIL-lag.

Når sant skal sies kom vi oss noe rundt på kantene – spesielt i første omgang, men da var det ingen inne i feltet til å ta imot innleggene. Jonathan Dixon ble altfor alene i krigen og mot store sterke midtstoppere sleit han.

Vi er glade for at Glåmdalen har sluttet med å dele ut G-er til de beste spillerne i distriktets tredjedivisjonskamper. Hvis vi som så kampen måtte gjøre dette hadde det blitt veldig vanskelig å finne noen verdig.

Gutta var ikke høyt oppe etter kampen. Her ser vi Lars Christian.


Resultatet og innsatsen til enkeltspillere i dagens kamp kan sikkert analyseres ut og inn, men vi tror noe helt annet er viktigste grunn til at det hele var langt under pari. I hele vår har et flertall av de som startet i dag spilt to-tre kamper i uka. I dag var det faktisk noen som spilte sin fjerde kamp på ei uke! Dette holder selvfølgelig ikke i lengden. Juniorgutta er mer enn gode nok til å komme seg inn på øvre halvdel av tredjedivisjonstabellen, men ikke med en slik kampbelastning. Antall juniorspillere må økes betraktelig i løpet av sommeren, og hvis dette går på bekostning av kvaliteten må juniorserien nedprioriteres. Hvis ikke dette skjer er vi redde for at Kongsvinger 2 spiller i 4. divisjon neste år.

Ringsaker – Kongsvinger 2, 2-0 (1-0)
Gaupen kunstgress
50 tilskuere

Gult kort for Kongsvinger 2: Sondre Nysether

Mål:
1-0 Kristian Bråten Larsen (7)
2-0 Kristoffer Snekkervik (58)

Kongsvinger 2 (4-3-3)
Tobias Holmen Johansen
Kristoffer Sværk
(Edvin Jukic fra 79.)
Aso Aram
Sondre Nysether
Joakim Ruud Lia
Enver Sjøli
(Ulrik Sundby fra 60.)
Mats Diego Skårdal
Lars Christian Krogh Gerson
Patrick Hansen
Jonathan Dixon
Gard Ragnar Killingberg
(Magnus Solum fra 68.)

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor