Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

12 timer – 1 poeng

Av Jo Raabe. Publisert  08.06.2010
KIL/NTG har med seg et poeng på bussen hjem til Kongsvinger  

Ny scoring for Ulrik Sundby
Helt til Otta reiste KIL/NTG for å spille fotball tirsdag kveld. Utbyttet ble uavgjort og et stykk poeng. Det hele begynte veldig bra da Ulrik Sundby og Magnus Solum scoret hvert sitt mål det første kvarteret. Selv om hjemmelaget utliknet før pause, ledet KIL/NTG 2-1 da andre omgang begynte.

- Ulrik scoret på et flott langskudd. Han så at keeper var langt ute og plasserte ballen vakkert i nettet fra 35 meters hold. Målet til Magnus kom etter et flott angrep ikke lenge etter, fortalte trener Arnfinn Engerbakk oss på telefon i det bussen på hjemveien passerte Vinstra.

Etterhvert ble det tydelig at mange av KIL-gutta hadde en kamp i beina fra dagen før. De duellsterke gudbrandsdølene jobbet seg inn i kampen igjen og utliknet til 2-2. Da Oliver Kalfoss ga Kongsvinger ledelsen igjen etter et flott gjennomløp ti minutter før slutt var det håp om tre poeng, men hjemmelaget klarte å utlikne på en corner.

- Vi styrte det meste av kampen, men de var veldig aggressive og stresset oss. Det har vært et typisk trekk i hele år at vi har slitt i duellspillet – så også i dag, avsluttet Engerbakk, nå litt nærmere Lillehammer.

Otta/Vågå – KIL/NTG 3-3 (1-2)
Øya Stadion
50 tilskuere
Dommer: Arnfinn Botnen

Gule kort for KIL/NTG: Kristofer Sværk

Mål:
0-1 Ulrik Sundby (11)
0-2 Magnus Solum (16)
1-2 (36)
2-2 (52)
2-3 Oliver Kalfoss (80)
3-3 (83)

KIL (4-3-3)
Aso Aram
Kristofer Sværk
Andreas Sannerud
Didrik Erichsen
Joakim Ruud Lia
Ferdaws Hewad
Enver Sjøli
(Oliver Kalfoss fra 65.)
Gard Ragnar Killingberg
Matthew Holdal
Magnus Solum
Ulrik Sundby
Oliver Kalfoss (til venstre) og Magnus Solum har begge slitt veldig med skader i vår. Nå er de tilbake og begge tegnet seg på scoringslista mot Otta/Vågå.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor