Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fornøyde gutter

Publisert  14.01.2006
Stemningen var god etter fredagens kamp. Her kan du lese hva blide KIL-gutter mener når de har vunnet 4-1  

Denne gutten fikk endelig nettsus....og skjegget gror

Etter en omgang var mye som tydet på en litt kje treningskamp mot en ikke alt for attraktiv motstander, men i annen omgang viste gutta seg fra en meget positiv side. Mange fikk stifte bekjentskap med både juniorer og nye spillere for første gang, og inntrykket etter nitti minutter kan ikke være annet enn positivt. En av de nye fikk prøve seg både som kant og back, og det var en smørblid Kjetil Kamark som snakket med kil.no etter kampen: 

- I første omgang spilte jeg kant og det har jeg aldri gjort før så det var veldig uvant. I annen omgang fikk jeg spille back og da følte jeg meg mye mer komfortabel. Det var artig at vi fikk til en del fint veggspill oppover langs kanten. Da kommer også gløden og man løper gjerne litt ekstra, sa Kjetil.

Mannen han byttet plass i pausen med var Håkon Wibe-Lund. De to gutta var innblandet i forspillet til i hvert fall to av målene, og til alt over så fikk Håkon endelig score for KIL:

- Ja, det var jævlig artig. Jeg pratet med Kim Roger før kampen, og vi ble enige om at jeg skulle score, og endelig fikk jeg ballen i mål. Espen har jeg jo spilt mye sammen med og Kamark kom jo veldig fort inn i rollen. Han gjorde det bra og vi fikk til mye bra samhandling, sa den tidligere antimåltyven Håkon.

En annen som imponerte i forsvarsrekka var Per Verner Rønning. Nyervervelsen viste frem en rolig og kontrollert spillestil og en fin pasningsfot.

- Jeg åpnet litt nervøst, men det gikk bedre utover. Etter hvert mener jeg vi hadde god kontroll både i lufta og langs bakken. Det er kjempemessig å spille sammen med Kai, og jeg tror det kan bli veldig bra utover, sa Per Verner, og minnet om at det bare er 13. januar.

Trond Amundsen var alt i alt fornøyd med hjemmelaget

KILs nye spiss, Bjørn Inge Rødfoss, var nære flere ganger, men fikk ikke ballen i mål. Likevel var han både blid og brukbart fornøyd etter nitti minutter i Kongsvingerhallen:

- Hadde jeg hatt litt mer tur så kunne jeg i hvert fall ha scoret to mål, men jeg får håpe målene kommer etter hvert. I annen omgang kom vi skikkelig i gang og da var det veldig bra. Selv om jeg ikke scorer tar jeg min del av jobben fysisk, slo den lange spissen fast.

Før kampen skrev vi om spillerutvikler Trond Amundsens forhåpninger til kampen. Han serverte denne korte analysen før han hastet inn til juniorenes trening:

- Det vi sliter med i først omgang er at det blir bakrom, men vi slår baller inn i mellomrommet. Vi fullførte ikke bevegelsene og skjønte ikke at vi måtte slå over midten. Det klarte vi mye bedre etter pause. Da ble bevegelsene fullførte, de falt av og da ble det rom som vi kunne bruke foran forsvaret deres. Og når det var bakrom slo vi langt. Defensivt fungerte det bra over hele linja. Vi presset frem den lange ballen nesten hele tiden, sa Trond, som alt i alt var fornøyd med kampen.

Den unge kongsvingergutten Kjetil Gerhardsen gjorde en fin kammp og fikk KILs eneste gule kort. Ingen av delene var noen bombe.Selv om det bare var en treningskammp må vi ta med et par PSer:

  • Ull/Kisas Fredrik Nilsen, som spilte høyreback fredag, var med på KIL/NTG sitt juniorlag under Jet-turneringen 2005.

  • Junioren Marius Lilleeidet, som fikk en omgang for de gulgrønne, har slekt på Vinger.

  • Kim Brenna, som scoret gjestenes mål, har vært aktuell for KILs juniorlag.


Espen og Lars Erik bidrar som regel til at humøret er på topp. For noen spilloppmakere!Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor