Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Agurknytt

Av Lasse Andreassen. Publisert  23.06.2010
Det var trening i dag! Det var det i går også. I morgen blir det trening.  

Lemen i kamp, lemen på trening. Ørjan gjorde en bra test i går også.
Nyhetene står ikke akkurat i kø om dagen, så det blir til at kil.no henger på hjørnet ved cornerflagget. Det mest dramatiske som skjedde på dagens trening, var at fotografen ble tacklet hardt bakfra av vanningsanlegget, som plutselig fant det for godt å starte sin fuktige gjerning. Hendelsen ble satt stor pris på av spillere og publikum. Det er lett å glede enkle folk...

Vi kan melde at gårsdagens harde test ble etterfulgt av en løpetur på Liermoen. Gutta hentet seg med andre ord fort inn igjen etter kraftanstrengelsen på Gjemselund.

Dagens trening var preget av spill på små flater og raske pasninger. Etter det vi kunne observere var samtlige på plass, bortsett fra Thomas Myhre, som tilbringer noen ekstra dager med familien (og MIN Mac-lader... Det er OK, Thomas, jeg trenger´n ikke!).

Innsatsen og stemningen var upåklagelig, som vanlig. Har du ikke annet å gjøre, så ta deg en formiddagstur til Gjemselund, så er humøret sikret for resten av dagen!

Flere bilder under (tatt med vått kamera):Risholt har tatt på seg shorts nr 28, bare for å forvirre fotografen. Uten korrekt spillernummer ser jeg ikke forskjell på dere, har jeg sagt! Dette er en av tvillingene (sikkert den peneste).
Tuelo Johannesen bruker Ørjan som rundingsbøye i anledning sommeren
Konkurranse: Klarte Tuelo å hoppe bukk over Henry?
Så startet vanningsanlegget. Dysa var med millimeterpresisjon siktet inn på fotografens ryggtavle. Kommer det ikke nyheter her i morgen, er jeg død av forkjølelse og sjokk.
I bakgrunnen 57 Johansen, som blir hos oss de nærmeste årene. Et bra tilskudd både fotballmessig og sosialt.
Krogh Gerson tar all den treninga han kan få før landskampen Luxembourg - Wales 11. august 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor