Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Mange på trening

Publisert  25.07.2006
Troppen er nesten skadefri og tirsdag var også en gammel kjenning på plass for å vise seg frem.  

Karim slo av en prat med sin gamle lagkamerat Jørn Karlsrud.Petter Linstad, Vangjel Mile og Kjetil Gerhardsen gjorde sitt til at nesten alle trente i dag. De to førstnevnte har nylig vært ute med skade, mens Gerhardsen har vært med en stund etter beinbruddet i vinter. Slik situasjonen er nå så er bare André Ulla og Ragnar Koffeld ute med skade. Se oversikten over skader og kort her.

Amir Sharif, som i det siste har vært i dansk førstedivisjon, skulle i dag ha trent med KIL. Men en halv time før han skulle møte opp ringe han og avlyste Kongsvingerturen. Dermed kan nok hele den saken glemmes. 

Likevel fikk vi en «ny» mann på trening i dag. Tidligere KIL-spiller Abdul Karim Ahmed dukket plutselig opp på gamle trakter.

- Karim ringte og spurte om han fikk lov til å vise seg frem, og da sa vi ja til det. Akkurat nå vurderer vi han som fotballspiller og om han er i form. Vi kan ikke hente en spiller nå som må bruke flere uker på å bli matchfit, sa Vegard Skogheim.


Kjetil G og Petter L er friske som fisker.


Som de fleste vet har Karim i det siste spilt midtstopper, og det er vel ikke det KIL leter mest etter, men den gamle KIL-eleganten har også fartstid fra midtbanen. 

Karim, som til daglig er i Tønsberg, skal trene med KIL noen dager, og vi slår fast at den som lever får se. Trolig spiller han også onsdagens treningkamp mot Õster U-23. Les mer om den kampen i en annen nyhet her på kil.no.

KIL har også måtte stryke et navn til fra lista denne uka. Tromsøs Steven Admolu var ønsket i KIL-drakt, men det var ikke Tromsøværingene spesielt interessert i.


Vangjel Mile har vært utrolig uheldig med skader etter at han kom til KIL. Nå får vi håpe albaneren kan holde seg frisk resten av sesongen.


"Kung-Ludde" er i Kongsvinger på treningsleir med Õster. I dag tok den tidligere spisshelten en titt på KILs trening.

Junioren Hans Martin Forfot måtte stupe i Glomma da A-lagsgutta feide nok en ball ut i Norges lengste elv.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor