Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Har gledet meg

Av Vegard Herlyng. Publisert  28.06.2010
I dag troppet Jo Raabe opp på Gjemselund for å ta fatt på jobben som daglig leder  

Patrick Holtet og Jo Raabe.

Etter bare en uke sommerferie var det en ivrig kongsvingergutt som tok fatt på oppgaven:

- Jeg har gledet meg til å komme i gang. Det skal bli godt å begynne å gjøre noe, ikke bare tenke på hva man skal gjøre. Dagen har naturlig nok blitt brukt til å komme inn i ting. Her har det gått i ett, sa Raabe litt utpå ettermiddagen.

33-åringen er ikke akkurat noen fersking i klubben. Han har erfaring som lagleder for både junior- og B-lag, speaker, reiseleder, klubbens representant på bortekamper, journalist i kil.no, fotballskolen og et år i administrasjonen:

- I 2002 hadde jeg siviltjeneste i KIL og jobbet på kontoret. Før det skrev jeg noen få referater til kil.no fra bortkamper i Oslo-området.

kil.no kan avsløre at Jo ikke er den første som representerer familien i klubben. Hans morfar, Aasmund Lie, spilte på det første A-laget etter sammenslåingen KIL – Fram i november 1940. I tillegg har faren Knut sittet i styret og lillebror Dag har 34 seriekamper for A-laget. (2000 og 2001).

Jo Raabe (i midten) nyter en runde på Bryne Kro og Motell sin pitch and put bane i 2009.


Nå skal Jo imidlertid ta av seg alle de forskjellige hattene og bare være daglig leder.

- Ja, jeg tror det blir viktig å ta av seg noen hatter. Jeg kommer for eksempel ikke til å jobbe som journalist i kil.no lenger, sier Jo, som ser på koordinering som en av sine hovedoppgaver:

- Det er mange flinke både frivillige og ansatte i klubben. Jeg skal bidra med en del koordinering og ha kontroll på hva som skjer i klubben. Det blir en hovedoppgave å hjelpe folk til å gjøre en god jobb.

KIL har hatt flere ulike konstellasjoner i administrasjonen de siste årene. Endelig er en daglig leder ansatt. Den tidligere læreren vet selv hvor stort behovet er:

- Ja, det er viktig å avlaste styret. Det er i utgangspunktet to ulike roller i klubben og det er nok lurt å holde de mer adskilt. I tillegg tror jeg det blir viktig å ha en som kan ta litt kjappe avgjørelser her nede. All ære til de som har gjort daglig leder jobben på dugnad, men det er ikke alltid lett når de ikke daglig er til stede på Gjemselund.

Jo Raabe: Engasjert, seriøs og systematisk.
Jo tiltrådte i sin nye jobb i dag og dermed ser administrasjonen på Gjemselund slik ut:

Daglig leder: Jo Raabe
Administrasjonssekretær: Patrick Holtet
Markedssjef: Vidar Risteh
Markedskonsulent: Runde Lundgren
Sportslig leder: Morten Kristiansen


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor