Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tap igjen!

Av Vegard Herlyng. Publisert  28.06.2010
Kongsvinger 2 møtte Lillehammer 2, og gikk på nok et tap. Nå spøker det for lagets fremtid  

Gard Ragnar Killingberg viste frem fint driv med ball. En meget god egenskap.

Kongsvingers unge mannskap kom best i gang mot laget fra OL-byen. Det var imidlertid ikke mye som minnet om olympiske prestasjoner i det de hvitkledde presterte de første minuttene. KIL kom klart best i gang og det tok ikke mer enn 10 minutter før ballen lå bak Lillehammers keeper. Aso Aram sørget for 1-0.

Så var det KILs tur til å vise hvordan det ikke skal gjøres. Elendig kommunikasjon og spill i de bakre rekker førte til utligningen. Bedre ble det ikke utover i omgangen. Gjestene ble bedre og bedre og kunne ta med seg en fortjent 1-2 ledelse til pause.

Andre omgang startet optimalt for gjestene. Det sto 1-3 etter bare noen minutter.

Omgangen fortsatte med halvsjanser til begge lag før Gard Ragnar Killingberg tok med seg ballen fremover. Han utfordret backrekka og spilte lekkert ut til Kalfoss på kanten. Sistnevnte la inn og etter at Ulrik Sundby duellerte bra ble ballen liggende foran mål. Det var bare rett og rimelig at Killingberg fikk sette inn reduseringen til 2-3.

Vi øynet håp, men total blackout i de bakre rekker sørget for 2-4 minuttet etter. Litt mer kynisme og en klarering i ny og ne hadde vært å foretrekke.

Aso Aram og Ulrik Sundby hadde ingen grunn til å juble etter kampen mot Lillehammer.


Patrick Hansen viste frem en fin detalj tjue minutter før slutt, men gjestenes keeper reddet fint. Vi ventet utspark, men det kom aldri. Keeper holdt ballen for lenge og KIL ble tildelt indirekte frispark på ti meter. Det resulterte i en vibrerende tverrligger, men ballen havnet på tribunen.

Snaut ti minutter før slutt fikk vi se et fint angrep. Et av flere må vi legge til. Ballen endte opp hos Patrick Hansen som reduserte til 3-4.

Gutta prøvde en sluttspurt, men i sluttminuttene var gjestene KIL totalt overlegne. Først blokkerte Andreas Sannerud heroisk da alle andre var utspilt. Like etterpå kunne han ikke gjøre noe da en av Lillehammers spillere fikk brukbar treff fra drøyt 25 meter. Ballen suste inn i Dalens høyre hjørne og 3-5 var et faktum. Minuttet etter satte gjestene inn 3-6 og en helsvart dag i de bakre rekker var et faktum.

Synd, for fremover på banen er det tidvis lovende takter.

Tar vi en titt på tabellen må vi innse at det lukter nedrykk av Kongsvinger 2. Med bare Olav Dalen fra A-stallen ser det heller ikke ut som om klubben prioriterer andrelagets eksistens i 3. divisjon.


Fakta
Kongsvinger 2 – FF Lillehammer 2, (1-2) 3-6
Gjemselund stadion
40 tilskuere
Dommer: Niklas Enger

Gule kort til KIL: Ingen

Mål:
1-0 Aso Aram (9)
1-1 (13)
1-2 (30)
1-3 (48)
2-3 Gard Ragnar Killingberg (63)
2-4 (64)
3-4 Patrick Hansen (83)
3-5 (90)
3-6 (90)


KIL (4-3-3):
Olav Dalen
Andreas Sannerud
Sondre Nysether
(Didrik Erichsen fra 60.)
Aso Aram
Joakim R. Lia
Enver Sjøli
Ferdaws Hewad
Gard Ragnar Killingberg
Patrick Hansen
Ulrik Sundby
Oliver Kalfoss

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor