Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Går fra Oslo til Gjemselund NÅ

Av Lasse Andreassen. Publisert  01.07.2010
Husker du veddemålet? Rick Berget og kompis Henrik Eikås er i gang med spaserturen fra Oslo. Ta dem imot lørdag!  

Berget og Eikås er fremdeles i sivilisasjonen. Her ved Sørumsand torsdag ettermiddag.
10/11-2009 bragte kil.no nyheten om Rick Bergets 10 år gamle veddemål. I skuffelsen over KILs nedrykk i 1999 sa han impulsivt til en kamerat at "hvis KIL noen gang rykker opp igjen, skal jeg gå fra Oslo til Gjemselund".

Slik gikk det jo, og nå kommer de til Brannkampen! Kameraten glemte nemlig aldri uttalelsen...

Rick er opprinnelig fra Kongsvinger og har sågar spilt fotball for KIL, om ikke for A-laget. Kompis Henrik Eikås deltar som moralsk støtte, men bare veddemåltaperen går hele ruta. Rick startet fra Oslo og gikk via Østmarka og Marikollen til Løvenstad, der Henrik bor. Han slutter seg til der, og blir med på resten av den vågale ferden. Siste livstegn kom torsdag ettermiddag, da begge var velberget framme i Sørumsand etter en trippel wiener og iskald Solo i Fetsund.

Ruta videre er nøye planlagt og sparer gutta for et par mil i forhold til RV2: Aulifeltet er siste siviliserte kontakt, før de tar en nesten linjalrett rute gjennom skogen via Finnholt til Bæreia. Beregnet ankomst til Kongsvinger sentrum er lørdag ettermiddag. kil.no har kontakt og vil formidle tidspunkter i god tid før ankomst.

Planen er en mottakelse nederst i Bæreiaveien og felles marsj over Gamlebrua til Telegrafen. Folk oppfordes til å møte opp og bli med! Kald pils på Telegrafen avslutter nest siste økt.

Søndag kl. 17.20 går siste etappe Fra telegrafen til Gjemselund, med følge av alskens supportere. Det vil bli avholdt en verdig mottakelse på Gjemselund.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor