Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

He´s back!

Av Mats Birkelund. Publisert  02.07.2010
Tony var i dag tilbake på treningsfeltet.  

Tony Gustavsson er tilbake på feltet
Etter noen uker lenger sør i verden, var Kongsvingers trener Tony Gustavsson tilbake på Gjemselund i dag.

– Det er veldig godt å være tilbake her. Det var morsomt i Sør-Afrika, men det var veldig mye jobbing og jeg har lengtet etter og komme tilbake til Kongsvinger.

På dagens økt gikk Kongsvinger gjennom angrepspillet før søndagens kamp mot Brann. Det blir også trening i morgen, hvor det kan repeteres ytterligere.

– Det skal bli veldig godt og komme igang med å spille kamper igjen. Spesielt med tanke på at vi får starte på hjemmebane, og det er morsomt å ha tre av fire Tippeligakamper her hjemme i løpet av juli. Med tanke på at vi hadde en bra avslutning før sommerferien, blir det bra å fortsette her. Så vi skal gjøre alt for å beholde den trenden! sier Tony Gustavsson før han legger til at han er veldig fornøyd med jobben som har blitt gjort her mens han er borte. Han er også veldig fornøyd med at alle spillere utenom Magne Sturød, Conny Månsson og Kai Olav Ryen har fullført alle treningene.Ørjan Berg Hansen, Yngvar Håkonsen og Lars Christian Krogh Gerson i en øvelse på dagens trening. Adem Güven i bakgrunnen.


Markedskonsulent Rune Lundgren har et omdiskutert blåseverktøy liggende på kontoret. Det ble heldigvis ikke brukt under dagens økt.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor