Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Trist tap

Av Vegard Herlyng. Publisert  04.07.2010
Kongsvinger presterte langt under det vi er vant til. Brann var ikke stort bedre, men stakk av med poengene  

Adem Güven fant aldri ut av Hassan El Fakiri. Den tidligere Monaco-spilleren nøytraliserte kanten vår.

Gutta gjorde sitt til å sette fart på starten av kampen. Ballen ble ofte vunnet igjen høyt på banen og det gjorde at vi koste oss på tribunen. Nærmest mål kom Adem Güven og Ørjan Berg Hansen, men skuddene ble henholdsvis blokkert og gikk utenfor.

Etter et drøyt kvarter kom gjestene fra Bergen mer med, men sjansene var det KIL som kom til. Et lekkert angrep, der Olav Tuelo Johannesen, Adem Güven og Bobbi Friberg da Cruz kombinerte fint, endte med en god redning av en ellers fomlete Opdal.

Etter 25 minutter fikk Brann corner, og da klareringen spratt utenfor sekstenmeter sto Solli parat. Han fikk glimrende treff og banket inn 0-1 nede i Myhres venstre hjørne. Noe ufortjent ettersom KIL hadde vært best så langt.

Minutter etter ble Kai Risholt regelrett løpt ned inne i boksen. Publikum ropte på en soleklar straffe, men dommer Hafsås vinket spillet videre. Rett etter ble et skudd blokkert av en Brann-arm inne i boksen og spillere og publikum hylte igjen på straffe.

Calle kjempet som vanlig godt og greide seg utmerket mann mot mann.


Dommeren ble ganske upopulær i løpet av omgangen. Rett etter en diskusjon med Tony Gustavsson ga dommeren Tuelo det gule korte. Det eneste vi kan skjønne at han fikk kort for er å ødelegge en positiv angrepsmulighet, men gjør han virkelig det når fellingen er langt inne på Brann sin halvdel og ti andre KIL-spillere er på rett side?

Det var ikke alt KIL-spilleren gjorde som var bra heller. En rekke gode innleggsmuligheter i åpent spill og ved dødball ble skuslet bort ved slappe innlegg som kom ned med snø på. Fem minutter før pause viste endelig Güven hvordan det skal gjøres. Han feide innlegget knallhardt inn og med en gang ble det farlig på bakre stolpe.

Kai Risholt og Petter Vaagan Moen var begge nære scoring med gode skudd, men det ble gamle Eirik Bakke som økte til 0-2 for Brann. En flott kontringsmulighet ble dessverre utnyttet godt av gjestene.

Andre omgang startet med en KIL-corner. Adem Güven avsluttet akrobatisk, men like over.

Brann imponerte ikke, men det var så absolutt nok til å stoppe våre gutter. Vi fikk plass, tid og rom, men det gikk uhyre sakte fremover. Kantene lå veldig lavt og som regel var Kai Risholt eneste alternativ fremover på banen. Slik blir det føring av ball og støttepasninger av. Dermed fikk Brann som oftest god tid til å organisere seg.

Opdal reddet Niang sin straffe. Det oppsummerte på mange måter KIL sin dag.

Utover i omgangen florerte feilpasningene fra begge lag. Underholdningsverdien var ikke all verden, men gutta jobbet for å komme til sjanser.

Som i først omgang ventet Brann i en halv omgang før de skapte noe som helst. Og som i først ble det mål. Petter Vaagan Moen gikk lenge med ballen. Ingen rødkledde maktet å hindre at han kom inn i boksen og trillet ballen i mål.

Nå ble det småampert og Vaagan Moen og Frejd fikk se det gule kortet etter tumulter.

Drøyt ti minutter før slutt headet innbytter Mame Niang utenfor etter en corner. Like etter fikk han en enda større mulighet.

For i det 90. minutt fikk Kongsvinger straffe etter en Mame Niang stuss. For hva klarte ikke vi å se fra vår posisjon, men det spiller ingen rolle. Håkon Opdal reddet uansett Niang sitt skudd fra ellevemeteren.

Dermed endte det 0-3 og vi fikk ikke den starten vi ville på høstsesongen.

Brann gjorde Kongsvinge dårlige, spilte såkalt rævefotball, var effektive og tok med seg tre poeng hjem.Det kokte litt mot slutten i en ellers snill kamp.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor