Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Skuffet, men fornøyd

Av Mats Birkelund. Publisert  08.07.2010
– Jeg er skuffet over resultatet, men stort sett fornøyd med prestasjonen vi gjør, sier Tony Gustavsson.  

Tony Gustavsson er en engasjert trener. Her mot Start 16. mai.
– I starten lyktes vi bra å holde laget kompakt. Vi har bedre samarbeid i laget i forhold til det vi hadde mot Brann. Det gjør at vi vinner ballen rettvendt og har et raskere gjennombruddsspill enn mot Brann. Det beste eksemplet er vel Adem Güvens sjanse, sier Kongsvinger-treneren Tony Gustavsson.

Svensken ser flere positive trekk i laget, tross tap.

– Totalt sett er forsvarsspillet bra, vi er kompakte og har et bra samarbeid i forsvaret. Men i den situasjonen de gjør 1-0 skal vi ha kontroll. Vi er etablerte og de har ballen i midtforsvaret. Men når vi ikke har press på ballfører, må vi stenge bakrommet. Det gjorde vi ikke, og de fikk alt for mye plass til å løpe gjennom forsvaret vårt, sier en litt bitter trener.

– Vi må gjøre det klart at å prestere på det nivået vi presterte mot Viking er veldig bra. Vi må se på hva vi gjorde mot Viking i forhold til mot Brann, for denne kampen var mange hakk bedre. Vi spilte en god kamp og rystet Viking på bortebane. Målvakten hadde to veldig gode redninger som hindret mål til oss. Hadde vi scoret på de sjansene ville kampen selvsagt sett helt annerledes ut. Så nå må vi fortsette på det nivået og prestere slik kamp etter kamp. Nå først mot Strømsgodset på søndag, forteller Tony som er veldig fornøyd med den kollektive prestasjonen.

Denne mamnen, Adem Güven, får skryt av treneren.
Gustavsson vil også fremheve noen individuelt. Spesielt er han fornøyd med backene.

– Backene våre gjør en god jobb defensivt, men de var også en ekstra dimensjon i vårt angrepsspill. Så er det bare å konstatere at den sentrale midtbanen er hjertet og motoren i laget vårt. Roger Risholt, Carl-Erik Torp og Ørjan Berg Hansen presterte mye bedre i denne kampen enn mot Brann. Og det er veldig viktig for oss at de gjør det godt, det ser vi også på prestasjonen, sier Tony som tilslutt vil fremheve vår nummer 8.

– Adem Güven gjør sin beste kamp siden jeg kom. Han var veldig god i går og snurret rundt med sin back. Det er dette jeg har prøvd og få frem i de enkelte spillerne. Deres høyeste nivå, og Adem må jobbe for å prestere slik som dette i hver kamp. Det var synd at han ikke fikk toppet det hele med et mål.

– Var det bra for oss at vi røk ut, slik at vi nå kan fokusere 100 prosent på ligaen?

– Nei, det er ikke bra å tape i cupen. Vi ville gjerne gå videre. Under høsten her er det ikke sånn at cupkampene ligger og forstyrrer ligakampene. De ødelegger ikke kampskjemaet, så vi skulle gjerne gått videre i cupen!


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor