Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tøff start på JET

Av Lasse Andreassen. Publisert  12.07.2010
Vikings juniorer ble for sterke for KIL/NTG, som tapte 1 – 5  

Gard Ragnar Killingberg kjempet hardt og scoret KIL/NTGs eneste mål
KIL/NTG scoret først og slapp inn ett mål i første omgang. Med 1 – 1 til pause så det slett ikke verst ut, selv om uavgjort nok var et litt heldig resultat for KILs gutter.

Gard Ragnar Killingberg satte inn sin første og lagets eneste scoring etter bare 5 minutters spill. Et langt og presist innlegg slapp igjennom et ukonsentrert Vikingforsvar, og Gard hadde en takknemlig jobb. Det er neppe feil å si at målet kom etter en keeper-/forsvarstabbe.

Jubel etter kampens første scoring etter fem minutter
Viking drev opp tempoet i kampen og hadde ballen mest, men det ble ingen sjanser av det før i det 11. minutt, da en corner ved Vikingmålet resulterte i en lynrask kontring motsatt vei. KIL-forsvaret rakk ikke å organisere seg, og to Vikingspillere fikk stå umarkert ved bakre stolpe og dytte ballen i mål. KIL virket i det hele tatt utrygge i forsvarsspillet, og å påstå at laget hadde full kontroll ville være å ta hardt i. Viking var raskere, sterkere og mer teknisk dyktige, og KIL/NTG har grunn til å være meget fornøyd med 1 – 1 til pause.
Eirk Øyen Våg måtte plukke ut ballen fem ganger fra eget mål
2. omgang startet bra for KIL/NTG, blant annet med en god sjanse for Jonathan Dixon et par minutter etter avspark. Men Viking tok raskt grep om matchen igjen. 1 – 2 kom etter et fint angrep i det 50. minuttet. Så fikk Viking corner i det 66. minutt. KIL var ikke med i det hele tatt, og ballen ble ekspedert i nettet av Valon Brisha. Samme mann sto for mål nr. 4, da vår målvakt ikke rakk opp til et innlegg fra venstre, slik at ballen kunne heades inn. Det raknet selvsagt litt i denne situasjonen, og laget hadde i praksis gitt opp da den siste scoringen kom i det 76. minuttet. Målscorer var Per Forgård.

Til tross for at tapet etter hvert ble uunngåelig, hadde KIL/NTG flere sjanser og gode angrep mot slutten. Resultatet 1 – 5 er styggere enn nødvendig, men det er ingen tvil om at Vikings juniorer var hakket bedre enn KIL/NTG på de fleste områder.

Neste kamp for KIL/NTG går mot Bodø/Glimt tirsdag 13. juli på Ottestadbana.


JET 2010
KIL/NTG – Viking - (1-5)
Nordbygdabana, Løten
100 tilskuere

Gule kort for KIL/NTG: Ingen

Mål:
1-0 Gard Ragnar Killingberg (5)
1-1 Fredrik Torsteinbø (11)
1-2 Valon Brisha (50)
1-3 Valon Brisha (66)
1-4 Valon Brisha (68)
1-5 Per Forgård (76)

KIL/NTG (4-2-3-1)
Eirik Øyen Våg
Kristofer Sværk (Andreas Sannerud fra 82)
Aso Aram
Gøran Viggum
Joakim Ruud Lia
Enver Sjøli
Sondre Nysether (Jonathan Dixon fra 22)
Mats Diego Skårdal
Patrick Hansen (Ørjan Heiberg fra 62)
Magnus Solum
Gard Ragnar Killingberg (Jon Holth fra 67)Vikings keeper var god, men måtte også jobbe for maten flere ganger i løpet av kampen
Det kom et par skikkelig gode sjanser for KIL/NTG helt mot slutten av kampen

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor