Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

– Vi må stå sammen

Av Mats Birkelund. Publisert  17.07.2010
Tony Gustavsson med klar tale til spillere, ledere og deg!  

Vår svenske trener Tony Gustavsson har tydelige meninger, som vi er enige i!
Med flere tap i de siste kampene er det lett å havne nedpå. I tillegg til å jobbe med forskjellige fotballmessige ting, har Tony tatt tak i det mentale hos spillerne.

– Vi har fokusert på det mentale. Vi må yte full innsats på og utenfor banen. For eksempel kan vi ikke tillate oss å bli så nedtrykte etter at vi har sluppet inn et mål som vi har blitt i de siste kampene. Vi jobber med å være profesjonelle, ha riktig innstilling og attityd. Vi er liten klubb, og alle i og rundt Kongsvinger må legge ned 100% innsats for at vi skal klare dette!, sier en klar og tydelig engasjert Kongsvingertrener.

– Hvilken taktikk og matchplan vi følger spiller ingen rolle om ikke profesjonalismen, innstillingen og de gode holdningene er der. Vi må stille større krav til hverandre og ta ansvar selv. Ikke bare på banen, der vi må jobbe, takle og treffe med pasningene. Det utenfor banen er like viktig; kosthold, søvn og slike ting. Dette jobber vi med hver dag, forteller Tony.

Han forteller at et tap selvfølgelig alltid er tungt å svelge, men mener at det fins to forskjellige tap:

– Å tape når man yter 100 % og gjør alt man kan for å vinne, er lett å svelge. Men når man spiller dårlig og ikke gjør jobben man skal, da blir jeg skikkelig skuffet. Hvis vi skal overleve, må alle gjør alt for at vi skal vinne. Alle må blø for drakten!, forteller Tony engasjert.

Innsats!
– Klubben er inne i en prosess hvor man er i ferd med å bli større og der klubben utvikles. Det skjer mye positivt i klubben, og i den prosessen er det veldig viktig at vi tydeliggjør kravet om hva som kreves for å lykkes. Alle må gjøre et skikkelig arbeid hver eneste dag for at klubben skal lykkes.

Gustavsson er klar over situasjonen i klubben, men han er også veldig klar over hva som skal gjøres. 100 % innsats, profesjonalisme, innstilling og attityd er ord han bruker flere ganger.

– Vi vet at vi er små i Tippeligaen. Sannsynligheten for å overleve er liten. Men vi må jobbe hardt for å øke sannsynligheten hver eneste dag. Om vi taper eller vinner, skal vi alltid jobbe for å bli bedre. Utviklingsfokuset er viktig – for hver dag som går skal vi bli en dag bedre og ikke en dag eldre.

Svenskens klare meninger taler for seg selv: – Vi må stå sammen å jobbe hardt for å klare dette. Alle i fotball-Norge tipper at vi skal rykke ned med dunder og brak. Vi har minst omsetning, vi har den minste spillertroppen og våre spillere har minst erfaring i forhold til antall Tippeligakamper. Derfor er det så viktig at vi står sammen. Da mener jeg ikke bare spillere og ledere, men hele Kongsvingerdistriktet. Vi må gjøre alt for å øke sannsynligheten for at vi skal overleve. Vi må stå sammen!

– Spillerne trenger all støtten de kan få. Den eneste måten de kan fortjene den støtten er at de dokumenterer 100 % arbeidsinnsats, avslutter Tony.

Følg kampen mot Vålerenga LIVE og chat med vår journalist under kampen her på kil.no!
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor