Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Mats Birkelund. Publisert  18.07.2010
Pangstart, bønder i byen og hatkampanje  

Olav Tuelo Johannesen kunne faktisk scoret før Morten Berre, men avslutningen gikk utenfor.
Vålerenga og Kongsvinger tjuvstartet Tippeligaens 17. serierunde den 17. juli, med TV-kamp vist på NRK1. Kampen borte mot Vålerenga på Ullevaal må vel sies å være en av de vanskeligste kampene i år, sammen med Rosenborg på Lerkendal.

Da Vålerenga scoret etter ett minutt og 40 sekunder var det nok mange som fryktet stortap. Men minuttet etter fikk vi straffe, etter hands på en av Vålerengas spillere, og plutselig var vi med igjen! Olav Tuelo Johannesen satte ballen vakkert oppe i Hirschfelds høyre kryss.

I første omgang spilte vi veldig godt. Et kompakt forsvarsspill og hard jobbing gjorde at Vålerenga fikk liten plass. Det var også tydelig at de ble stressa av vår raske utlikning, og de gjorde flere feil i bakre rekker. Dette utnyttet Olav Tuelo etter 35 minutter av første omgang. Han snappet ballen fra André Muri, og etterhvert havnet ballen hos dagens bestemann Adem Güven. Han kriget og jobbet hardt hele kampen, og ved denne anledningen kriget han ballen i mål! Plutselig var lille KIL i ledelsen på Ullevaal, og nå var de stressa! Ikke bare Vålerenga-spillerne, men også de 10 000 supporterne på tribunen!

Adem Güven jobbet hardt og var KILs bestemann. Her blir han dratt i trøya av Stefan Strandberg.
Dessverre fant Mohammed Fellah plass på overtid av første omgang. Via tverrliggeren og ryggen til Thomas Myhre fikk han satt inn utlikningen. Andreomgang ble på langt nær like god som den første. Vålerenga fikk mer plass, og rundspilte oss til tider. De skapte mange store sjanser, og vi skal takke en god Thomas Myhre for at ikke VIF fikk score flere enn tre mål i andre omgang.

Vi skal ta med oss en meget bra førsteomgang til neste kamp, hjemme mot Tromsø. Fortsetter vi med den viljen, innstillingen og attityden kan det bli en morsom høst.

Tallene ser slik ut:

Sjanser VIF – KIL:
1. omg: 4-4
2. omg: 8-0

Cornere VIF – KIL:
1. omg: 9-1
2. omg: 3-0

Pluss: Den harde jobbingen og det gode, kompakte forsvarsspillet i første omgang.

Minus: Vi faller skikkelig tilbake i andre omgang.

Overraskelsen: At Vålerenga slurvet bort så mange baller i eget forsvar.

Bønder i byen!
PS: Olav Tuelo Johannesen spilte sin 60. seriekamp for KIL. Mame Niang spilte sin 15. og Martin Linnes spilte sin femte. I tillegg scoret Adem Güven sitt femte seriemål for KIL. Gratulerer.

PS: Forrige gang KIL møtte Vålerenga på bortebane var i 2001. Også den gang slapp vi inn fem mål.

PS: Det var speidere fra 12 forskjellige klubber på Ullevaal. Vi håper at de bare så andre omgang, da får vi nok sikkert beholde de fleste av spillerne våre også neste sesong.

PS: Klanen fortsatte med sin hatkampanje mot KIL i går. Et gigantisk banner, med blant annet KIL-logoen, et sverd og litt blod, ble vist frem før kampen.

PS: Felles spillere for de to lagene som vi kommer på i farten er Dag Riisnæs, Hai Ngoc Tran, Tore Krogstad, Even Pellerud, Kjell Roar Kaasa, Arnar Førsund, Steinar Strømnes og Bjørn Arild Levernes.

PS: I 17. runde for ti år siden spilte Kongsvinger mot Byåsen i Trondheim. Eirik Dybendal gav KIL ledelsen etter halvtimen, men det holdt ikke kampen ut. Byåsen snudde det foran egne fans og vant 2-1.

PS: For 20 år siden tok Kongsvinger i mot Rosenborg på Gjemselund. 3013 tilskuere fikk se at Gøran Sørloth og Kåre Ingebrigtsen scoret hvert sitt mål for RBK, som vant 2-0. Den gang var 17. serierunde i slutten av august.

Sitatet: Lederen av Supporterklubben Thomas Ramstad skrev dette på Facebook etter kampen:
– Jeg har tatt en titt på terminlista og registrerer at det blir 13 strake seiere på de kommende serierundene… Og det faktisk så jævla enkelt!!!

Ja, Thomas, det håper virkelig vi også!

Fakta fra gamledager henter vi som vanlig fra fozzum.com

Dette var Klanen sin hatkampanje denne gangen.


Mame Niang vant som vanlig mye i lufta

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor