Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Overganger?

Av Vegard Herlyng. Publisert  28.07.2010
Vi har tatt en liten prat med Morten Kristiansen om situasjonen på overgangsmarkedet  

Morten Kristiansen

KILs sportslige leder avviser at det blir pressekonferanse med massepresentasjon av spillere i det øyeblikket vinduet åpner:

- Nei det blir det nok ikke. Vi jobber på spreng med forskjellige løsninger, men har ikke kommet i mål med noen, forteller Morten, som forklarer litt om kompleksiteten i det hele:

- Vi begynte bredt og har snevret det inn etterhvert, men det er ikke akkurat enkelt. Noen spillere vil ikke, noen ganger vil ikke klubben og noen ganger strander det på økonomi. Det er mange brikker som skal passe. Sommervinduet er et vanskelig vindu å operere i. Det er få bosmanspillere. På vinteren er det som regel en 70-80 norske bosmanspillere å velge i, mens det om sommeren nesten ikke eksisterer.

Morten forteller videre at klubben forsøker å ha to tanker i hodet samtidig:

- Ja, det må vi ha. Vi tenker på å berge tippeligaplassen og på et utviklingsløp over flere år. Vi ønsker å være en klubb som utvikler spillere videre, så det kan bli en ung spiller.

Vidar Riseth skal erstattes.


Når det gjelder mye omtalte Jimmy Tamandi så trener han ikke med KIL lenger:

- Vi prioriterer en erstatter for Vidar Riseth (midtstopper). Nevnte Tamandi er back så han passer ikke helt inn i så måte, men ingenting er avklart. Det som er klinkende klart er at vi ikke henter bare for å hente. Det må være en kortsiktig eller langsiktig plan bak enhver signering, slår Kristiansen fast.

- Vi jobber steinhardt for å få nye spillere tilgjengelige før hjemmemøtet med Hønefoss.

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor