Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Vegard Herlyng. Publisert  02.08.2010
Det ble reine mimreturen til Åråsen. Og jammen ble det ikke mye moro også. Vi oppsummerer  

Adem Güven jubler.

På grunn av hyttetur gikk veien fra Skotterud over Bjørkelangen for undertegnende. Ikke akkurat autobahn over skogen, men vi rakk da kampen.

Og jammen følte vi oss ikke hjemme på vei mot stadion. Etter masse flott skog passerte vi, et par minutter før Åråsen noen beitende kuer, og langstrakte jorder minte oss om at Akershus vel er landets største jordbruksfylke.

Vel inne på Åråsen, som har blitt en veldig fin stadion siden sist KIL var i toppen, følte vi oss også litt hjemme. Umiddelbart gikk turen til toalettene i enden på den gamle sittetribunene. Alt var som før og minnene strømmet på. Følelsen av endelig å være tilbake i det gode selskap var fullt til stede.

Fullt så moro var det ikke ett minutt ut i kampen. Lillestrøm hadde hatt to store veldig sjanser, og tankene gikk til bortekampen mot RBK.

Bobbie var god på stopperplass.


Heldigvis kom KIL inn i kampen. Heltemodig innsats, spillere som holdt nærmest perfekte avstander i laget og noe offensivt krydder gjorde at vi koste oss.

Vi tar av oss hatten for alle gutta sin innsats, og vi bøyer oss i støvet for glimtene av klasse som Tuelo og Güven viste oss. Bakover var det også mye positivt. Vi liker at Bobbie Friberg da Cruz spilte en god kamp og tok tak i fireren bak.

Tallene ser slik ut:

Sjanser LSK - KIL
1. omg: 3-3
2. omg: 5-2

Cornere LSK - KIL
1. omg: 5-3
2. omg: 4-1

Pluss: Alle gutta presterer godt på bortebane. Defensivt føltes det, til tross for to baklengs, tryggere enn på lenge.

Minus: Ikke lett å tenke på noe annet enn at det ikke ble tre poeng og at Calle må stå over mot HBK.

Overraskelsen: Med tanke på de spillertypene LSK stiller med i angrepsrekka er det er gåte at Sundgot ikke starter.

PS: Carl-Erik Torp spilte sin seriekamp nummer 100 for Kongsvinger. Henry Joseph Shindika er oppe i 20. Grattis til begge.

PS: 5417 tilskuere så kampen. Ikke akkurat imponerende med tanke på befolkningsgrunnlaget.

Olav TJ i godt humør.

PS: Felles spillere for de to lagene er i følge vår hukommelse Ole Einar Martinsen, Vidar Riseth, Lasse Bergan Foss, Cato Holtet, Svein Ystenes, Øivind Tomteberget og Stein Arne Ingelstad.

PS: KIL stilte med to unge lokale helter fra start: Martin Linnes og Lars Christian Krogh Gerson.

PS: I nittende runde for ti år spilte KIL 1. divisjonskamp mot Sogndal på bortebane. Rune Buer Johansen, Torstein Vassdal, Eirik Dybendal (2) scoret for KIL, men sogningene puttet fem og vant dermed 5-4. Mørkøre (2), Øren (2) og Stadheim ble hjemmehelter.

PS: For tjue år siden var resultatet heller ikke hyggelig. Fyllingen vant 2-1 i Bergen. Ole Einar Martinsen ga KIL ledelsen, men mål av Tom Leiknes og Inge Ludvigsen sørget for at alle poengen ble igjen på vestlandet.

Sitatet: Ikke alle hjemmesupporterne var fornøyde med dommeren. Vi hørte følgende hyl:

- Meld deg inn i klanen a, din j**la idiot.

Fakta fra gamledager henter vi som vanlig fra www.fozzum.com

Mame header like utenfor på stillingen 0-0.


Vi satt litt for nærme Kanarifansen til at vi kunne kose oss med KIL-sanger i 90 minutter, men en periode i andre omgang hørte vi de røde best. Godt jobba.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor