Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Endelig klar!

Av Mats Birkelund. Publisert  06.08.2010
Etter mye hard jobbing er nå godkjennelsen fra Klubblisensnemnda et faktum. Kjell Rune Sellin er klar!  

Nå er det 100 prosent sikkert at Kjell Rune Sellin spiller i KIL-drakt resten av året.
Som kil.no skrev onsdag må Kongsvinger følge en handlingsplan for å sikre en god økonomi. Som følge av dette må KIL søke til Klubblisensnemnda om å få bruke penger på nye ansettelser.

– Etter å ha redegjort ovenfor NFF for vår økonomi og etter at vi har fått friske midler fra Kongsvinger Fotball Invest, har utlånet nå endelig gått i orden, kan daglig leder Jo Raabe fornøyd konstatere.

– Vi har jobbet hardt for dette i lengre tid. Både mot Rosenborg, Fotballforbundet og med samarbeidspartnerne våre i Kongsvinger Fotball Invest. Det føles veldig godt at det nå er i orden, kan både Jo Raabe og sportslig leder Morten Kristiansen fortelle.

– Vi er veldig glade for en ekstra spiller. Det betyr mye med en ekstra spiller i en så liten stall. Dette øker bredden og konkurransesituasjonen i troppen. Nå får vi også flere strenger å spille på offensivt, sier en fornøyd Kristiansen.

– Han kommet inn i gruppen på en veldig bra måte. Takket være at spillerne har tatt i mot han på en veldig bra måte og at han selv har en veldig positiv og profesjonell attityde, forteller trener Tony Gustavsson.

– Fotballmessig så tilfører han hurtighet og gjennombruddshissighet, og er en veldig bra avslutter, fortsetter Tony som også kan fortelle at de har jobbet litt ekstra hardt denne uken for å få Sellin inn i KILs spillesystem.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor