Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Småtterier

Publisert  01.08.2006
Vi serverer en liten oppdatering et par dager etter forrige kamp.  

Fremming er klar.


Håkon Wibe-Lund er det ferskeste navnet på skadelista. Backen tråkket over mot Moss og skal ha stor fremgang for å være aktuell til helgas kamp. Håkon har jo hatt en tendens til å være lenge borte de gangene han har vært skadet, men dette overtråkket bør vel leges innen et år.

Bjørn Inge Rødfoss er også skadet etter smellen han fikk i slutten av forrige uke. Om han blir klar i løpet av uka er usikkert.

Lars Erik Fremming er heldigvis tilbake etter sin lille skade i låret. En slik smell som midtbanespilleren fikk går som regel fort over, så også denne gangen.

Håkon trener i joggesko om dagen. I hånda er den faste følgesvennen; isposen.


Vi kan også melde om at Mads Kristian Skjærvold er frisk igjen. Trønderen trente for fullt tirsdag.

Også Ragnar Koffeld er på bedringens vei med sin ryggskade. Gutten er nå på beina, men må nok vente et minst et par-tre uker til før han er aktuell for spill.

Se oversikt over skader og kort her.

På dagens trening ble det kjørt noen pasningsøvelser før gutta øvde seg på overganger. Mot slutten ble det spill fra seksten til seksten. Flere av gutta virker kvikke og raske og kvaliteten på treninga i dag var god. Det skulle være unødvendig å nevne at stemningen i laget er god.John Pelu tapte denne duellen med Ulrik Thomsen, men svensken fikk vist mye positivt under trsdagens spilløkt. Så får de neste dagene vise om han blir KIL-spiller.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor