Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Nemda avgjør

Av Vegard Herlyng. Publisert  09.08.2010
- Vi ønsker flere spillere, men er helt avhengige av lisensnemda sin godkjennelse, sier daglig leder i KIL Toppfotball Jo Raabe  

Jo Raabe
Raabe hadde sist uke et svare strev med å overbevise nemda om at klubbens tilstand er god nok til å hente spillere. Først etter flere runder og en mengde dokumentasjon fikk klubben godkjennelse til å signere Kjell Rune Sellin.

- Vi søkte først om en generell godkjennelse ut fra en ramme som besto av et pengebeløp, men det fikk vi ikke gjennom. Deretter søkte vi på en spiller spesifikt. Da ble det etterhvert godkjent at vi hentet Sellin, sier Raabe.

Han forteller at angriperen ble prioritert foran midtstopper Gøran Wigum. Noe av grunnen er at Wigum har med seg tre gule kort fra forrige klubb og dermed ikke kunne spilt i helga uansett.

Kjell Rune Sellin
Raabe forteller videre at klubben pr i dag ikke har godkjennelse til å hente flere spillere.

- Ettersom vi har eksterne investorer i ryggen mener vi at vi har økonomi til å hente flere, men lisensnemda er så langt ikke enige med oss i det.

Dette gjør ikke akkurat jobben med å hente forsterkninger enklere. Først må man finne spillere, overtale dem og klubbene, og så må man til slutt overbevise klubblisensnemda.

Årsaken til dette er at KILs økonomiske situasjon de siste årene gjør at KIL er en såkalt kategori 1 klubb. Slike klubber følges spesielt nøye opp av lisensnemda.

Les mer om den nye klubblisensordningen på NFF sine sider.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor