Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Mats Birkelund. Publisert  30.08.2010
Vi må nok oppsummere med at vi for endte gang i år er for dårlig foran mål. I tillegg har vi selvfølgelig tall og tull fra denne runden også.  

Olav Dalen kunne juble etter en bra Tippeliga-debut.
Hjemme på Skagerak Arena er Odd vanligvis det beste laget. Og det var vel ikke mange som forventa KIL-seier i går kveld. Men etter 90 minutter pluss tilleggstid på kunstgressteppet i Skien kan vi ikke akkurat si at det var Odd som fortjente seieren mot KIL. Dermed er det surt at vi kun fikk med oss det ene poenget.

Tippeliga-debutant Olav Dalen viste at det var ingen grunn til panikk da Thomas Myhre måtte kaste inn håndkleet på grunn av skade. 25-åringen var stødig gjennom hele kampen, og gjorde ingen feil.

Spillemessig var det heller ikke mye å klage på. Gutta holdt tett bakover, og skapte en haug med sjanser. Spesielt i andre omgang var det nok mange som reiste seg da ballen nærmet seg mål, men de måtte raskt sette seg ned igjen da Andreas Lie i Odd-buret fikk klarert både den ene og den andre avslutningen.

Vi håper gutta fortsetter slik også neste helg, men de kan godt sette et par av sjansene i mål… Det kommer de også til å gjøre, makan til mangel på flyt kan man ikke ha over så lang tid.

Mame Niang fikk flere muligheter til å stange ballen i kassa slik han gjorde mot Sandefjord tidligere i år, men klarte det dessverre ikke. Odd-keeper Andreas Lie må også ta litt av skylda for dét...
Tallene ser slik ut:

Sjanser Odd – Kongsvinger:
1. omg: 3-2
2. omg: 1-6

Cornere Odd – Kongsvinger:
1. omg: 2-6
2. omg: 6-2

Pluss: Skaper utrolig mange gode sjanser

Minus: Vi klarer nok engang ikke å score mål på de gode sjansene vi skaper.

Overraskelsen: At KIL skapte mye mer enn Odd i Skien, og at Peter Kovacs ikke så ut til å ville score i sin avskjedskamp.

PS: Kim Holmen og Mame Niang spilte seriekamp nummer 20 for Kongsvinger. Martin Linnes spilte sin tiende. Grattis.

PS: Olav Tuelo Johannesen fikk gult nummer sju for året, og må stå over mot Sandefjord til helga.

PS: Olav Dalen debuterte i Tippeligaen, i sin fjerde seriekamp for KIL.

Martin Linnes spilte sin 20. seriekamp for KIL i helga.
PS: Roger Risholt hadde igjen fått kapteinsbindet på armen.

PS: Hønefoss slo Aalesund 3-1, mens Molde tapte 1-0 mot Vålerenga. Det betyr at Molde nå er nærmeste ufordrer om kvalikkplassen.

PS: Tidligere KIL-spiller Kjetil Byfuglien putta på til 2-0 for Hønefoss, mens også ex-KIL Magnus Sylling Olsen scoret Aalesunds mål. Dessverre hjalp ikke det noe som helst.

PS: Felles spillere for de to klubbene er etter hva vi husker i farten Erik Holtan, Tor Arne Sannerholt og Tor Gunnar Johnsen.

PS: I den 22. serierunden for ti år siden så 1001 tilskuere at KIL spilte førstedivisjonskamp mot Raufoss. KIL scoret ikke, og da Johan Martin Lianes måtte plukke to baller ut av nettet endte måtte de fleste gå skuffet hjem…

PS: For tjue år siden kunne derimot de fleste gå hjem med et smil om munnen. I den siste serierunden i eliteserien måtte Start dra hjem fra Gjemselund med et 3-1-tap i bagasjen. Charles Berstad fikset 1-1 like før pause, mens Rolf Furuly og Kjetil Sagen puttet de to andre målene.

Sitatet: Denne gangen tar vi sitatet fra TV2 Sumo sin reporter:
– Bobbbie Friberg da Cruz, kanskje Tippelgiaens kuleste navn!

Fakta fra gamledager henter vi som vanlig fra www.fozzum.com.

  


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor