Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ny seier til KIL/NTG

Av Lasse Andreassen. Publisert  04.09.2010
Sendte Lillehammer hjem med 5-1 tap. Har vi et storlag på gang?  

Her går ballen i mål - helt etter vinneroppskriften
KIL/NTG tok styringa straks avsparket gikk, og beholdt den resten av kampen. Laget slo an tonen allerede i det 3. spilleminuttet, da de angrep raskt og i full bredde med 4 – 5 mann i boksen. Mathew Holdal kunne forholdsvis enkelt sette inn 1-0. Bare noen minutter senere gjentok de bedriften, denne gangen med Jonathan Dixon som siste mann på ballen.

Klassisk oppskrift
Oppskriften er omtrent den samme i hvert angrep; Brudd og raske angrep langs kantene, deretter vridning inn mot mål, der minst 4 angripere venter eller kommer fossende på akkurat riktig tidspunkt. Klassisk – og veldig effektivt. Hver gang en kantspiller ladet kanonen, var 4 – 5 spillere akkurat der de skulle være inne i Lillehammers boks, og resultatene lot ikke vente på seg.

Mye moro i vente
Dette er etter alle solemerker et lag for framtida. For hver kamp som går, er det lett å se at spillerne finner hverandre mer og mer. De vet hvor de har hverandre, og er i tillegg både teknisk gode, kondisjonssterke, tøffe i taklingene og trofaste mot spilleopplegget. Forskjellen på lagene var åpenbar i dag. KIL/NTG vant så å si hver eneste duell, og i lange perioder valset de rundt med et forvirret Lillehammerforsvar som ikke klarte å knekke koden før tidlig i 2. omgang. Da hadde de en periode med brukbart spill, men det tok fort slutt da KIL satte inn sitt 4 mål 6 minutter etter pause.


Jonathan Dixon flesker til. Han satte inn tre mål
Kollektiv seier
Hele laget fungerte meget bra mot Lillehammer, selv om Jonathan Dixon markerte seg spesielt med tre nettkjenninger. Keeper Våg fikk ikke alt for mye å gjøre, men det han gjorde, gjorde han bra. Lobben som gikk inn kan han ikke lastes for. Det var en overraskende langpasning som satte forsvaret vårt ut av spill, slik at en Lillehammerspiller kom alene med keeper.

Topper tabellen
Med seier 5 – 1 og nok en trepoenger, troner KIL/NTG på toppen av tabellen i G19 Elite Høst. Med 12 poeng på 4 kamper og en målforskjell på 26-5 skal det bli vanskelig for motstanderne å true dette laget. Startelleveren var kanskje ikke en gang den potensielt beste laget har å by på, for på benken satt blant andre Sundby, Hansen, Solum og Backen. Trenerne kan se fram imot en høst med en meget solid spillerstall å velge fra. Det er en luksus som dessverre ikke er forunt KILs A-lag.

- I tillegg har vi Gøran Wiggum og Martin Linnes i bakhånd, om det skulle røyne på utover høsten, gliste en fornøyd Patrick Holtet i pausen, som også gleder seg stort over det store innslaget av lokale spillere på laget.

(Flere bilder under kampfakta!)

KIL/NTG vant samtlige dueller og styrte kampen
Fakta:

KIL/NTG – FF Lillehammer,
5-1 (3-1)
G19 KM Elite Høst
Gjemselund stadion
Ca 30 tilskuere

Mål:
1-0 Mathew Holdal (3)
2-0 Jonathan Dixon (7)
3-0 Jonathan Dixon (24)
3-1 Lillehammer (34)
4-1 Enver Sjøli (51)
5-1 Jonathan Dixon (53)

KIL/NTG (4-3-3):
Eirik Ø. Våg
Kristoffer Sværk
Bjørn Erik Krogh Gerson
Didrik Erichsen
Joakim Lia
Edvin Jukic
Enver Sjøli
Jonathan Dixon (Ulrik Sundby fra 69)
Mathew Holdal
Ole Christian Moltzau (Magnus Solum fra 75)
Mats Diego Skårdal (Patrick Hansen fra 66)

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor