Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Øver på benkesitting

Av Vegard Herlyng. Publisert  11.09.2010
Korsbåndskadde Kai Olav Ryen er trolig på benken mot Sandefjord søndag.  

Kongsvinger har ikke tidenes største stall og dermed er det plass til også halvskadde spillere. Kai Olav er uansett fornøyd:

Det er nok uaktuelt at det blir spill på meg. Jeg sitter på benken for å få litt kjenning med kampdagfølelsen og trene på benkesitting. Jeg er i gang i med opptreninga, men er nok ikke med i kampplanen til Tony, sier Ryen med et smil.

At han er i gang med opptreningen, og i rute, viste mandagens kamp for KIL 2. Han spilte 45 minutter der Kongsvinger 2 dominerte totalt. Likevel merket han kampen godt i etterkant:

Jeg har hatt en veldig støl uke. Jeg var skikkelig gjennomstøl noen dager og hadde veldig rolige trening noen dager. Torsdag og fredag var jeg med på hele treneringer. Jeg har en vei å gå fysisk, men det er deilig å kjenne at kneet holder, og at det ikke er vondt. Kneet virker å være veldig bra. Jeg må bare takke Terje Holt for fremgangen. Jeg glad Terje holt kastet meg ut i dette for jeg hadde nok ikke turt selv på dette tidspunktet.

Uansett hvor mye gutten mangler på det fysiske så er det ikke umulig at vi får se eidskogingen i Tippeligakamp i løpet av høsten. Selv er Ryen optimist:

Jeg spiller trolig full B-kamp mot Flisa mandag og deretter vil nok et par uker med full trening hjelpe på.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor