Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Publikum sviktet

Av Lasse Andreassen. Publisert  19.09.2010
Det gjorde ikke artistene  

Linn Hege Sagen beholdt humøret og fikk publikum i stemning
Bakgårdsfesten lørdag kveld ble ikke den publikumssuksessen arrangøren hadde håpet og trodd på. Vakter og arrangører overgikk publikum i antall, og det var atskillige, hoderystende samtaler i løpet av kvelden med tema "Hvor i h... er folk i denne byen?".


.
.

Matilda Gressberg måtte dra ekstranumre.Hun ble gitarakkompagnert av sin spillende produsent Jesper Borgen.
For ute var de ikke. En kjapp runde på byen rundt kl. 23.00 avslørte at det var nærmest folketomt overalt, til tross for flere gode arrangementer i anledning Markensdagene. Etter denne erfaringen, i kombinasjon med tidligere svakt besøkte arrangementer i år, spøker det trolig for fremtidige initiativ i retning underholdning. Risikoen er rett og slett for stor i Kongsvinger. Vi er et hjemmesittende folk.
.


The Lövlie Ones har et konsept som inkluderer både bra musikk og lattervekkende humor. Både de og det fåtallige publikummet storkoste seg!
Artistene leverte derimot varene. Til de grader! Ularm-deltaker Linn Hege Sagen, Matilda Gressberg fra Norske Talenter (og Eidskog) og The Lövlie Ones entret scenen som om de sto framfor tusenvis av tilskuere. Spesielt fikk svensktoppcroonerne taket til å løfte seg med kjente slagere fra vårt nabolands dansbandmiljø, ispedd Abba, Gyllene Tider og flere til.

De få som var på plass fikk en opplevelse de sent vil glemme, med gode musikalske prestasjoner, nærkontakt med artistene og atskillige doser ironisk sarkasme over fremmøtet. De som ikke var der, fikk virkelig noe å angre på.

Bildegalleri fra konserten legges ut på kil.no senere.

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor