Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Mats Birkelund. Publisert  20.09.2010
Etter mange kamper hvor vi har fortjent bedre skjebne, tapte KIL for en gangs skyld noe fortjent. Vi oppsummerer  

Olav Dalen hadde én stor blemme, men også mange gode redninger.
Kongsvinger har de siste kampene hatt et godt tak på motstanderen, men slitt med å få ballen i mål og avgitt poeng på grunn av det. Dog slo vi Sandefjord forrige helg, men en god utteling på sjansene hadde vi ikke da heller.

Mot Aalesund på Sunmøre startet hjemmelaget klart best. At de scoret med veldig god hjelp fra KIL, bidro vel også til at Aalesund fikk et ekstra godt tak om kampen. Olav Dalen viste dog hvilken god keeper han er når han reddet sjanse på sjanse, og Kongsvinger kunne gå til pause med bare ett baklengsmål – mulighetene var fortsatt store for poeng!

Dessverre så sviktet det også i andre enden av banen når Adem Güven fikk muligheten fra straffemerket. Den samme gode sjanseskapingen som vi har hatt, hadde vi heller ikke og da ble det vanskelig å lage mål. Kongsvinger løftet seg i andre omgang, men noen utlikning fikk vi aldri se.

Vi oppsummerer helga med at andre helger har vært bedre. Men det er bare en ting å gjøre – brette opp armene og jobbe hardere enn før! Det er fortsatt store muligheter til spill i Tippeligaen. Det er heller ikke for sent å være med å redde KILs fremtid. Vil du fortsatt ha et lokalt lag i Tippeligaen? Da bør du klikke her og her.

Kjell Rune Sellin sikret seieren forrige helg, men klarte ikke å få ballen i mål mot Aalesund.
Tallene ser slik ut:

Sjanser Aalesund – Kongsvinger:
1. omg: 4-1
2. omg: 4-2

Cornere Aalesund – Kongsvinger:
1. omg: 2-0
2. omg: 6-4

Pluss: At vi rir av stormen etter den dårlige starten, og går til pause med kun ett baklengsmål.

Minus: At personlige feil gjør at vi ikke får poeng.

Overraskelsen: At hjemmepublikumet på Color Line Stadion buet på eget lag når de holdt på ballen i mer enn ti sekunder.

PS: Kai Risholt spilte sin seriekamp nummer 50. Grattis

PS: Mame Niang måtte stå over kampen på grunn av karantene. Heldigvis dro ingen av gutta på seg noen gule kort, så det er ingen karantener å bekymre seg for neste helg.

PS: Olav Dalen slapp inn sine to første Tippeliga-mål, etter å ha holdt nullen i de siste kampene.

PS: Som vi skrev forrige uke, så har vi hatt mange kapteiner denne sesongen. Yngvar Håkonsen var som forrige helg kaptein mot Aalesund.

PS: Molde slo Hønefoss 1-0 på hjemmebane. Nå er det altså igjen Hønefoss som er nærmeste utfordrer om kvalikkplassen. Fem poeng er det opp, og seks kamper er det igjen. Det bør absolutt være mulig!

PS: Felles spillere for de to klubbene er etter hva vi husker i farten Pål Stadsnes, André Ulla, Rune Sundre og Magnus Sylling Olsen.

PS: I den 24. serierunden for ti år siden møtte vi L/F Hønefoss hjemme på Gjemselund. Harald Stormoen og Lars Erik Fremming, den gangen unggutter, ordnet 2-0 seier foran 712 tilskuere.

PS: For tjue år siden var det bare 22 serierunder i Eliteserien. KIL endte på 8. plass med 27 poeng. Ole Einar Martinsen ble toppscorer med sju seriemål.

Sitatet: Denne gangen plukker vi et sitat fra KIL Supporterklubbs forum:
– Det snakkes mye om at Adeccoligaen er like greit.. Jeg er uenig! Har man først smaken av kirsebær, så glemmer man ikke den…

Vi er så enig, så enig.

Fakta fra gamledager henter vi som vanlig fra www.fozzum.com
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor