Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Onsdag skal du i Ishallen!

Av Lasse Andreassen. Publisert  28.09.2010
Kongsvinger Knights gir KIL Toppfotball 50 % av billettinntektene fra årets første hjemmekamp ONSDAG kl 1900  

Til tross for at hockeygutta også er i en vanskelig økonomisk situasjon, har spillere, trenere og styret blitt enige om å øremerke halvparten av onsdagenes billettinntekter til fotballnaboen. Pengene gis via den private kronerullingen, for å sikre at midlene ikke bare forsvinner i et unyttig sluk hvis alt mot formodning skulle gå galt. I motsatt fall kommer det et godt bidrag fra fotballens beskøytede venner.

Kongsvinger Knights møter onsdag Manglerud-Star 2 i årets første hjemmekamp. Det blir 17 av dem utover vinteren, så alle med tribuneabstinens kan bare ta på seg den varme jakka og møte i hallen når fotballsesongen er over - og helst allerede nå. Knights har et godt lag som kan komme langt i årets spennende serie.

Medlemmer av KIL Supporterklubb får halv billettpris hele sesongen mot fremvisning av medlemskort. Det bør de vel kunne synge litt for... Supporterleder Thomas Ramstad oppfordrer i dag alle supportere til å møte onsdag og betale FULL PRIS, i og med at også halvparten av deres billettbetaling tilfaller KIL Toppfotball denne ene gangen.

Ishallen tar bare ca 500 tilskuere. Skal vi sprenge kapasiteten onsdag kveld??KILs fotballgutter har gode kompiser på isen - på samme tomta!

   

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor