Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Verdens største dugnad

Av Vegard Herlyng. Publisert  21.10.2010
Vi er ambassadør for verdens største dugnad - NRK TV-aksjonen 2010!  


Søndag 24. oktober skal 100 000 bøssebærere ringe på to millioner norske dører for å be om støtte til Flyktninghjelpens arbeid. Vi er ambassadør for TV-aksjonen, og vi vil ha våre samarbeidspartnere med på laget!

Vi skal bidra til økt lokalt engasjement i fylket for TV-aksjonen, på samme måte som Brann gjør det i Bergen, RBK i Trondheim, Viking i Stavanger osv. Og selvfølgelig skal vi konkurrere om å bli beste klubb! En hel nasjon viser engasjement og vi ønsker stor grad av delaktighet.

Mange av våre samarbeidspartnere støtter TV-aksjonen årlig. I år utfordres vi til å måle bidragene fra samarbeidspartnerne for hver klubb, og TV-aksjonen ønsker å føre en givertabell for Tippeligaen.

NRK ønsker konkurransen velkommen, og det ligger an til fokus på både innsamlede midler og kreative innsamlingsmetoder under sending. Næringslivstafetten startet 24. september, og fra da så skal våre sponsorer og andre bedrifter konkurrere, donere og skape lokale tiltak. Følg med på www.tva2010.no

Tippeligaklubbenes innsats for mennesker på flukt startet for over ett år siden. Samtlige lag sendte sin signerte egen drakt til Sør-Afrika hvor den ble sydd sammen med 621 andre drakter til verdens største symbol for fotballens fellskap. ”The Shirt” heter symbolet som gir oppmerksomhet for 43 millioner på flukt, og prosjektet er ledet av Bjørn Heidenstrøm. Nå tas steget fra symbolikk til aktivitet.

Bli med! Klikk her


Vi minner også om at KIL Toppfotball samarbeider med Byen Vår i deres tilstelning lørdag kveld på Vinger Hotell. Les om arrangementet på Byen Vår sine sider. 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor