Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Krass kritikk – het debatt

Av Vegard Herlyng. Publisert  21.10.2010
Etter valget av nytt styre falt det unormalt mange harde ord i møtelokalene på Gjemselund  

Vidar Riseth deltok i debatten

Stein Willersrud ba om ordet og fikk selvfølgelig det. Han åpnet med å påpeke at årsmøter som oftest er som begravelser:

- Det er pene ord og blomster, sa Willersrud.

Han la ikke skjul på at han ikke er imponert over den jobben styren har gjort i det siste. Han mente at økonomisk mislighold er en kronisk tilstand i klubben.

- Nå må vi finne ut hvilket nivå vi hører hjemme på. Jeg tror det kan bli tøft å klare seg i Adeccoligaen neste år, sa NTG-rektoren.

Så stilte han spørsmål ved om det forrige styret enda har forstått alvoret.

- Ressursgruppen har jobbet bra, men hva med styret?


Willersrud kom med krass kritikk av det avgåtte styret, og det var tydelig at innlegget skapte følelser i klubblokalet.

- Den egentlige synderen er vel kanskje valgkomiteene og årsmøtet som velger personer og vedtar budsjetter uten å stille spørsmål. I fremtiden må man våge å stille spørsmål ved ting, og våge å komme med innspill. Vi kan ikke godta alt som presenteres, mente Willersrud.

Han understreket at det er vi (årsmøtet) som skal bære klubben videre.

Han avsluttet med å beklage at han hadde måttet slaktet styret, og anbefalte det nye styret å vurdere om det sportslige utvalget har gjort en god nok jobb. Hvis ikke må hoder rulle, mente han.

Geir Langhelle fikk ordet etter Willersrud og startet med å understreke at han er uenig med Willersrud. Han ba om forståelse for styrets situasjon og ønsket at de skulle få en takk.

Vidar Riseth fikk så ordet. Markedsjefen hadde følgende å si:

- Vi er gode til å kaste skit i Kongsvinger. Det er gjort mye feil fra både det gamle og det nye styret, men nå står vi her og prøver å redde klubben. Vi skal få til noe for fremtiden, sa Vidar, og understreke at laget er godt nok ihvertfall for Adeccoligaen.

- Med hånda på hjertet så har vi bra nok lag, juniorene gjør det bra og økonomien er nedadgående i norsk fotball. Vi kommer til å få tak i gode nok spillere for det vanlige folk tjener, sa Riseth.

Han trakk også frem at det siste som røres i en klubb er lønninger.

- Spillerne har vedtatt en pakke og det er bra. Nå må vi slutte å kaste skit. Vi må sette en strek over alt, gå ut herfra som en gjeng og redde klubben, avsluttet Vidar og fikk applaus.

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor