Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Calle til Brann

Av Mats Birkelund. Publisert  11.11.2010
Årets KIL-spiller signerte for Brann i dag.  

Neste sesong ser vi Carl-Erik Torp taklende i Brann-drakten. Her fra møtet med nettopp Brann i sommer.
Det har ligget i kortene at Carl-Erik Torp ikke kom til å fortsette i Kongsvinger da kontrakten hans gikk ut etter årets sesong. Det har gått rykter om både Lillestrøm, Stabæk, Vålerenga og Rosenborg, men valget falt tilslutt på Brann.

"Calle" ble presentert på Brann Stadion i dag, og kommer til å spille for Brann de neste tre årene. Torp kom til KIL fra Manglerud Star i februar 2007. I sin første sesong fikk Carl-Erik 29 seriekamper, de fleste som defensiv mann på midten etter å ha startet sesongen som kantspiller. Jobben han gjorde fristet mange til å utpeke han til årets spiller.

2008 var litt preget av kyssesyke og andre småskader, men "Calle" bet likevel fra seg på midtbanen. Han skrev ny kontrakt med klubben i desember 2008, og i sesongen 2009 var han en sentral brikke på opprykkslaget. I 2010 har han fortsatt fremgangen, og ble endelig kåret til årets spiller.

Vi takker så mye for innsatsen, og ønsker lykke til videre!
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor