Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Julekalender i år også!

Av Lasse Andreassen. Publisert  22.11.2010
Etter millioner av oppfordringer fra hele verden og store deler av kosmos, arrangerer vi julekalender også i år. Vi trenger premier!  

Det er ingen tilfeldigheter i KILs julekalender. Kun hardbarka kunnskap duger. Vil du vinne på flaks, blir du med på tippelaget!
Fjorårets julekalender ble sant å si en suksess, så redaksjonen har i kveld besluttet å krydre desemberkveldene med 24 nye oppgaver for den sterkt KIL-interesserte - eller eventuelt de beste gjetterne.

Du får en ny utfordring hver dag på kil.no, fra og med 1. desember. Den siste oppgaven får du på selveste julaften, så skrinlegg ribba og begynn å lese deg opp!

Oppgavene er allerede under utarbeidelse under strenge sikkerhetsforanstaltninger. Intrikate og til dels ondskapsfulle utfordringer er på vei. Hver dag i advent har du muligheten til å løfte deg opp fra borgerskapets anonyme mørke til et øyeblikks berømmelse på den lokale fotballkunnskapens tinder. Ah, så vakkert!

Vi trenger premier! I fjor fikk vi inn mye spennende av absolutt ymse slag, og det ønsker vi oss i år også. Kalenderister er et stolt folkeferd som ikke bare går etter de store verdiene. Alt som smaker av gevinst er bra for selvfølelsen. Vil du bidra med noe, send en epost til lasse@kil.no, så skal vi sørge for avhenting og avbildning. Giverne blir selvsagt behørig omtalt med roser og krans i kalenderens aktuelle dagsutlysning. Kanskje til og med en logo.

NB! Alle kan delta hver dag og har like vinnersjanser hver dag. OG - NYHET!! - VI BER IKKE OM PENGER!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor