Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Julekalender 5

Publisert  05.12.2010
Hvilken stadion besøker disse KIL-supporterne?  
”Ikke så veldig mange KIL-supportere på denne kampen. Hva skyldes det montro? Vi vil vite stadionnavnet!”

Ut i fra bildet over skal du kunne fortelle KIL-nissen på hvilken stadion dette bildet er tatt. Bildet gir nok informasjon til at du skal kunne finne ut av at hvor vi befinner oss.

Oppgave: Hvilken stadion befinner disse KIL-supporterne seg på?
Svar slik: ”Stadionnavn”

Send løsning, med ditt navn, postadresse, e-post og mobiltelefon til konkurranse@kil.no innen midnatt. Fasit og vinnere på denne oppgaven offentliggjøres i morgen.

Dagens premie er historisk! Glåmdalen har 125-årsjubileum i 2010, og i den anledning har avisa nylig utgitt en flott bok som er dagens premie i julekalenderen. Boka er ført i pennen av Lars Ovlien, og rommer fyldig dokumentasjon om avisas historie og dens betydning for Kongsvinger-regionen, i tillegg til et vell av illustrasjoner fra tidligere avisutgivelser. Et eget, fornøyelig kapittel tar for seg reklame opp igjennom tidene. Denne boka må leses av alle som er det minste interessert i lokalhistorien!

Boka har omtrent 200 sider og koster normalt kr. 298,-. Glåmdalen har gitt oss 3 eksemplarer. I dag kan du vinne den første. Boka er i tillegg signert av forfatteren. Se bilde under!

Riktig svar på gårsdagens oppgave var Olav Nysæter. Det svarte Marianne Hauger Petersen fra Galterud, og du vant DVD-utgaven av den filmatiserte suksessmusikalen ”Mamma Mia!”. Grattis!Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor