Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Julekalender 8

Publisert  08.12.2010
Ny oppgave i dag, og du får selvsagt vite vinneren av en middag på Elvelangs.  
Hvem er denne mannen?

Oppgaven: Hva heter den eneste dansken som har spilt A-lagsfotball for KIL?
Svar slik: Navn Navnesen. Vi krever fullt navn.

Send løsning, med ditt navn, postadresse, e-post og mobiltelefon til konkurranse@kil.no innen midnatt. Fasit og vinnere på denne oppgaven offentliggjøres i morgen.

Dagens premie: Bokhandleren Libris utfordrer i dag fotballhjernene til en annerledes dyst for hele familien. Navnet ”Kortskalle” viser ikke til fotballhodene. Derimot: Et kort festet i et pannebånd forteller motspillerne dine hvilken kjendis du er, men du vet det ikke selv. Utfordringen er å finne ut hvem du selv er! Dette er et spill for hele familien. Libris har mange andre også, så bokhandelen er ikke et dumt sted når du skal finne julegaver.

Vinneren av en middag på Elvelangs heter Terje Risberg. Riktig svar var KIL - Sarpsborg, 12. november 2009, resultatet ble som vi alle husker så utrolig godt - 3-1. Bildet er fra Olav Tuelo Johannesens feiring etter hans andre scoring, og KILs tredje i kampen. Vi gratulerer Terje Risberg med en middag for to på Elvelangs.

Dagens premie

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor