Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Julekalender 9

Publisert  09.12.2010
Klarer du denne er du god. Lykke til!  
Fra hvilken kamp er dette da, montro? Et lite tips er at mannen til høyre scoret.

Ut i fra bildet over skal du kunne fortelle KIL-nissen hvilken kamp dette bildet er hentet fra. Det kan være fra en kamp i 1992, men også i 2010. Bildet gir nok informasjon til at du skal kunne finne ut av det.

Oppgave: Fra hvilken kamp er dette? Dato og resultat, takk!
Svar slik: ”KIL – Hamkam, 5. april 2009, 3-2”

Send løsning, med ditt navn, postadresse, e-post og mobiltelefon til konkurranse@kil.no innen midnatt. Fasit og vinnere på denne oppgaven offentliggjøres i morgen.

Dagens premie: Et årsabonnement! Denne premien vender tilbake i postkassa di 6 ganger – minst! Natur & Foto er et entusiastmagasin for deg som er interessert i naturopplevelser og fotografering. Bladet ble startet i 2009 med et opplag på 3.000 eksemplarer. Nå er opplaget steget til 12.400. Bladet er dermed Nordens største innen sitt område. En suksess! Utgiverne er blant landets mest drevne naturfotografer, men innholdet er like mye beregnet på entusiastiske amatører som erfarne.

Gårsdagens vinner av spillet "Kortskalle" fra Libris ble Markus Nygård. Han svarte helt korrekt Ulrik Thomsen, som den eneste dansken som har spilt A-lagsfotball for KIL. Vi gratulerer så mye med gevinsten!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor