Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Julekalender 11

Publisert  11.12.2010
Klarer du denne da?  

Hvem er dette?

Ut i fra bildet over skal du kunne fortelle KIL-nissen hvilken spiller som er på dette bildet. Det kan være fra ett bilde i 1992, men også i 2010. Bildet gir nok informasjon til at du skal kunne finne ut av det.

Oppgave: Hvem er spilleren på bildet?
Svar slik: ”Navn Navnesen”

Send løsning, med ditt navn, postadresse, e-post og mobiltelefon til konkurranse@kil.no innen midnatt. Fasit og vinnere på denne oppgaven offentliggjøres i morgen.

Dagens premie: Gled deg selv og én til på Elvelangs! Elvelangs fylte et åpenbart behov i Kongsvinger, og har opplevd godt besøk hittil i sitt første driftsår ved Glommas bredd. Konseptet ”Dagens husmannskost” er blitt en suksess, med sin blanding av solid, norsk mat i trivelige omgivelser og moderat pris. Vinner du i dag, kan du prøve selv! Elvelangs spanderer middag på deg og en du vil invitere med deg. I desember er det lurt å bestille bord på forhånd, men gevinsten kan nytes innen utgangen av februar, så du trenger ikke stresse. Les mer om Elvelangs på www.elvelangs.no eller på Facebookgruppen Elvelangs Mat & Drikke. ”Dagens” skifter hele tiden, så det gjelder å følge med! Premien er verd ca kr 300,-.

Vinneren på gårsdagens oppgave heter Thomas Solås. Han svarte helt rett Mame Niang. Oppgaven var et lite lurespørsmål. Vi spurte etter "hvilke spillere som scoret i kampen bildet var fra", men det var altså bare en spiller som scoret- Mame Niang i kampen mot Sandefjord på bortebane. KIL vant 1-0.

Thomas Solås vant to billetter til konserten med Bluebeat i Vinger Hotell 18. desember kl. 20.00. Vi gratulerer!

Nok engang er det en middag på Elvelangs du kan vinne!


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor