Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

En god omgang ga seier

Publisert  15.08.2006
KIL 2 slo seg løs og spilte ut Vestli etter pause, og det var nok til å vinne 3-0.  
André Bjørkheim (til høyre) scoret sitt første mål for KIL. Her er han sammen med debutant Gunnar Gjøstøl.

Første omgang av kampen var svak. Ingen av lagene skapte noe særlig med sjanser. Den største fikk nok André Bjørkheim, men han klarte ikke å stokke beina for å sette ballen i mål. Ellers gikk det meste i stå lenge før ballen kom inn i noen av de to straffefeltene.

I pausen spurte jeg gutta om de ville bli kjefta ut eller om de skjønte hvor dårlig det hadde vært. Det endte med siste alternativ, og heldigvis bedret ting seg betraktelig i andre omgang, fortalte trener Rune Sønsterudbråten.

Vi så med en gang resultater. I regnværet tok det ikke mer enn to minutter før KIL gikk opp i ledelsen. Håkon Wibe-Lund avanserte framover fra høyrebackplassen sin og fyrte av en kanon av et skudd. Keeper fikk så vidt to fingre på ballen slik at den gikk i tverrliggeren. På returen var det flankespilleren André Bjørkheim som var først ute, og han headet ballen kontrollert i det åpne buret.

Etter hvert sluttet det også å regne, og dermed ble alt med en gang langt triveligere. Spillet varmet også. Indreløperne Skjærvold og Forfot gikk gang på gang gjennom Vestlimidtbanen som varm kniv i smør (eller var det kniv i varmt smør?) og matet flankespillerne med fine muligheter. En gang i mellom løsnet også midtbanespillerne våre skudd, og med et av disse avgjorde i praksis Mads Kristian Skjærvold kampen. Fra 25 meters hold fyrte han løst et ikke alt for godt skudd. Ballen spratt imidlertid rett foran keeper, og det må han forvirret sistnevnte såpass at han slapp den under seg og inn i mål.

MadsKristian Skjærvold avgjorde kampen med sin scoring.

Skjærvold var en av flere A-lagsspillere som var positive i 3. divisjonskampen. Nå ser det ut som om de tror på at vegen til spilletid i Adeccoligaen går gjennom god innsats for KIL 2. Håkon Wibe Lund gjorde i tillegg til en god jobb som back også en flott innsats som kaptein. Han var veldig flink til å kommunisere med sine mer urutinerte kolleger i forsvaret.

Ulrik Thomsen virket også veldig stødig i buret. Han utstrålte trygghet, og det viste han også gjennom godt feltarbeid. Dansken hindret ved flere anledninger store sjanser for hjemmelaget.

På slutten av kampen fikk vi se kampens peneste mål. Mads Kristian Skjærvold fintet bort noen forsvarsspillere og sentret ut til Kjetil Simonsen på høyrekanten. Han la inn, og på bakre stolpe kom Stian Habberstad inn og befordret ballen i nettet. Som tatt ut av læreboka.

Nevnte Simonsen viste forøvrig også imponerende tålmodighet under mandagens kamp. Håkon Wibe-Lund var helt fram til kampstart usikker på grunn av en liten matforgiftning, så Kjetil ble bedt om å forberede seg som om han skulle starte. Han ble også holdt i oppvarming fra kampstart og utover i tilfelle Wibe-Lunds mage skulle slå seg helt vrang. Det gjorde den ikke, men innhopp ble det likevel på 16-åringen. Han fikk de siste ti minuttene for Stian Aaserud.

- Andre omgang er noe av det beste jeg har sett KIL 2 i år, og spesielt synes jeg at indreløperne Skjærvold og Forfot var gode, avsluttet Sønsterudbråten.

Det så ikke ut til at mageproblemene hadde mye å si. Håkon gjorde en god kamp.

Vestli – KIL 2 0-3 (0-0)
Vestli kunstgress, 20 tilskuere

Gult kort for KIL: Petter Linstad

0-1 André Bjørkheim (47)
0-2 Mads Kristian Skjærvold (62)
0-3 Stian Habberstad (87)

KIL (4-3-3)

Ulrik Thomsen
Håkon Wibe-Lund (K)
Herman Odden
Rune Tungen
Kjetil Gerhardsen
Mads Kristian Skjærvold
Petter Linstad
Gunnar Gjøstøl
(Hans Martin Forfot i 45 min.)
Stian Aaserud
(Kjetil Simensen i 9 min.)
Stian Habberstad
André Bjørkheim
(Jon-Kristian Krybelsrud i 36 min.)


Ulrik Thomsen så, med god grunn, ut til å være fornøyd med egen innsats.


To unge odølinger som viste seg fram. Stian Habberstad (17) og Hans Martin Forfot (16).

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor