Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Julekalender 12

Publisert  12.12.2010
Ny oppgave i dag, og denne burde du klare.  

Hvilken kamp, når ble den spilt og hvordan gikk den?

Ut i fra bildet over skal du kunne fortelle KIL-nissen hvilken kamp dette bildet er hentet fra. Det kan være fra en kamp i 1992, men også i 2010. Bildet gir nok informasjon til at du skal kunne finne ut av det.

Oppgave: Hvilken kamp er dette? Når ble den spilt, og hva resultatet?
Svar slik: Hjemmelag – Bortelag, dag-måned-år, resultat, for eksempel ”KIL – Ham-Kam 5. april 2009, 3-2”

Send løsning, med ditt navn, postadresse, e-post og mobiltelefon til konkurranse@kil.no innen midnatt. Fasit og vinnere på denne oppgaven offentliggjøres i morgen.

Dagens premie er historisk. Glåmdalen har 125-årsjubileum i 2010, og i den anledning har avisa nylig utgitt en flott bok som er dagens premie i julekalenderen. Boka er ført i pennen av Lars Ovlien, og rommer fyldig dokumentasjon om avisas historie og dens betydning for Kongsvinger-regionen, i tillegg til et vell av illustrasjoner fra tidligere avisutgivelser. Et eget, fornøyelig kapittel tar for seg reklame opp igjennom tidene. Denne boka må leses av alle som er det minste interessert i lokalhistorien!

Boka har omtrent 200 sider og koster normalt kr. 298,-. Glåmdalen har gitt oss 3 eksemplarer. I dag kan du vinne den andre. Boka er i tillegg signert av forfatteren.

Vinneren på gårsdagens oppgave heter Patrick Hansen. Han svarte helt korrekt Ørjan Berg Hansen. Bildet ble tatt på Oliva Nova under treningsleiren I vinter. Patrick vant en middag for to på Elvelangs. Vi gratulerer!


Dagens premie!


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor