Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Julekalender 13

Publisert  13.12.2010
I dag er det en ny oppgave om gamle ørner. Se på bildet, og gjett hvilken tidligere KIL-spiller dette er.  
Hvilken tidligere KIL-spiller er dette?

Ut i fra bildet skal du fortelle KIL-nissen hvilken tidligere KIL-kjempe dette er. Bildet gir nok informasjon til at du skal kunne kjenne han igjen.

Oppgave: Hva heter mannen på bildet?
Svar slik: ”Navn Navnesen”. Vi krever å få hele navnet med i besvarelsen.

Send løsning, med ditt navn, postadresse, e-post og mobiltelefon til konkurranse@kil.no innen midnatt. Fasit og vinnere på denne oppgaven offentliggjøres i morgen.

Dagens premie
er for hele familien. Vinneren av kalenderens 13. runde, får et familiegavekort som gjelder på alle Bowling1-sentre i Norge, selvsagt også på Kongsvingers eget senter. Kortet gir rett til 1 times spill for inntil 6 personer på søndager og andre helligdager. Skoleie er inkludert, og det er også kaffe til de voksne og slush til de minste.

Vinneren på gårsdagens oppgave heter Ole Anders Leikåsen. Du svarte helt korrekt kampen mellom Kongsvinger og Vålerenga på Ullevål den 17. juli 2010. Kampen endte med 5-2 seier til Vålerenga… Men vi får trøste oss med at vi ledet kampen og hang bra med før pause. Ole Anders Leikåsen kan også trøste seg med å ha vunnet Glåmdalens jubileumsbok. Vi gratulerer!
Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor