Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Julekalender 17

Publisert  17.12.2010
Er du god? Da klarer du vel denne, eller?  

Dette er Tobias Holmen Johansen. Men i hvilken kamp er dette bildet tatt?

Ut i fra bildet over skal du kunne fortelle KIL-nissen hvilken kamp dette bildet er hentet fra. Det kan være fra en kamp i 1992, men også i 2010. Det kan både være en førstelagskamp, andrelagskamp og juniorkamp. Bildet gir nok informasjon til at du skal kunne finne ut av det.

Oppgaven: Fra hvilken kamp er dette bildet, og når ble den spilt?”
Svar slik: Hjemmelag – Bortelag, dag-måned-år. For eksempel ”KIL – Ham-Kam 5. april 2009”

Send løsning, med ditt navn, postadresse, e-post og mobiltelefon til konkurranse@kil.no innen midnatt. Fasit og vinnere på denne oppgaven offentliggjøres i morgen.

Dagens premie: Premien som vender tilbake i postkassa di 6 ganger – minst! Natur & Foto er et entusiastmagasin for deg som er interessert i naturopplevelser og fotografering. Bladet ble startet i 2009 med et opplag på 3.000 eksemplarer. Nå er opplaget steget til 12.400 og er dermed Nordens største innen sitt område. En suksess! Utgiverne er blant landets mest drevne naturfotografer, men innholdet er like mye beregnet på entusiastiske amatører som erfarne. Les mer HER.

Vinneren på gårsdagens oppgave heter Heidi Rapstad. Vi kan gratulere deg med Glåmdalens jubileumsbok! Premien kan hentes på Gjemselund. Svaret på oppgaven var selvfølgelig Magnus Sylling Olsen. 


 


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor