Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tøff jojo-test

Av Lasse Andreassen. Publisert  07.01.2011
Høy puls på fredagens trening  
"Du er UT!". Dermed smalt vannflaska i klatreveggen
- Resultatene var helt greie. Ingen katastrofe, mer som forventet på denne tiden av året. Men vi kan og skal bli bedre, sier Brogeland, som ledet testen sammen med Øyvind Eide, Pål Håpnes og Hans Erik Branes.

- IR2-testen, eller ”jojo-testen”, er en mye brukt test i Tippe- og Adeccoligaen, fordi den simulerer bevegelsene på fotballbanen bedre enn mange andre tester. Det går på start/stopp, raske vendinger, korte løp og timing. O2-opptaket blir satt på prøve, og det er forholdsvis lett å avgjøre når spillerne når sin maksimale kapasitet. Dermed kan vi måle oss både mot hverandre og mot andre lag, forteller Brogeland, som er en erklært tilhenger av fysisk form.


Brogeland var veldig til stede midt i spillergruppa
De yngre spillerne imponerte mens kil.no var til stede. Både Martin Linnes og Lars Christian Krogh Gerson holdt koken helt til the bitter end i sine ”heat”, men det skal sies at vi var ikke på plass under hele seansen. Bare nok til å registrere at det allerede er temperatur på trening. I fjor ble det gjort et stort nummer av litt ildfull tenning og småknuffing mellom lagvenner. Helt normalt. Nå observerte vi med glede at det smalt et par vannflasker i klatreveggen etter at spillerne ble dømt ”ut” etter at de ikke nådde treningskjeglene til rett tid for andre gang. Første gangen ga advarsel, andre gang var UT. Dermed tok temperamentet over, mens vannflaskene måtte ta støyten. Det er åpenbart konkurranse i spillergruppa allerede, og hva tror vi om det?

Det er ikke skremmende. Bare lovende.

Vi har ikke snakket med klatreveggen om hva den syns om hagleskuren.


Økende fart, økende puls. Og dommerne er nådeløse.
Men hvem er han høye og mørke til venstre der? Kan det være Mame?
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor