Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Vi går for seier!

Av Jo Raabe. Publisert  20.01.2011
Selv om det er tidlig er ikke Per Brogeland i tvil om at han ønsker å vinne i den første treningskampen  

Adem Güven spiller mot gamle lagkamerater når HamKam står på motsatt side av banen.
Selv om det er tidlig er ikke Per Brogeland i tvil om at han ønsker å vinne i den første treningskampen

Med seks nysigneringer etter nyttår begynner nå Kongsvingerstallen å fylles opp. Fredag får spillerne den første sjansen til å vise seg fram i kamp før Adeccoligastarten i april.

- Vi mangler fortsatt noen defensive spillere og vil benytte anledningen til å prøve ut Vegar Landaas. Flisas Ola Erling Korbøl er også i troppen. Samir Fazlagic spiller derimot ikke, han slutter seg til oss på mandag, forteller KIL-trener Per Brogeland.

Vi vet at spillerne gleder seg til å komme i gang med kamper. Det gjør Brogeland også.

- Jeg vil ha igang flest mulig og kommer til å bruke mange spillere. Vi har ikke fokusert spesielt inn mot dette oppgjøret, men har trent hardt som vanlig. Dog håper jeg på å få se igjen en del offensive og defensive prinsipper i spillet vårt samtidig som jeg forventer å se arbeidsmoral og disiplin, fortsetter han.

Fortsetter Martin i samme stil som i fjor?
Motstander HamKam har allerede spilt to kamper som begge har endt med seire. 6-1 mot Ottestad kan vel kalles oppskriftsmessig, mens 4-1 over Vålerenga jo er meget bra. Vi regner med at Vegard Skogheim og gutta hans ikke har spesielt lyst til å ødelegge den fine statistikken sin i lokaloppgjøret.

Kampen begynner kl. 1900 i Kongsvingerhallen. Det koster kr. 50,- for voksne og er gratis for barn under 12 år. For dere som ikke kommer i hallen oppdaterer vi LIVE om alt som skjer – du inviteres også til å chatte med vår journalist underveis.

Marius Piereau har akkurat kommet igang med trening igjen etter en liten skade og spiller ikke. Mame Niang er som kjent i Kina og er heller ikke i troppen.

Vi tror Gøran Wigum debuterer på A-laget mot HamKam.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor