Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Unødvendig tap

Av Jo Raabe. Publisert  23.01.2011
Men det var en god del positivt å ta med seg fra KIL/NTG sin første treningskamp  

Patrick Hansen utliknet til 1-1 halvveis ut i andre omgang.
Flisa har de siste årene vært av de beste lokale 3. divisjonslagene og dermed skulle motstanden for de unge KIL-gutta være mer enn god nok. For KIL/NTG er sesongoppkjøringen rekordkort med serieåpning mot Fredrikstad allerede 12. mars. Trenerne er nok derfor spesielt interesserte i at gutta skal spille som et lag så tidlig som mulig.

Det ble aldri noen underholdende kamp. Begge lag spilte solid i forsvar. For KIL/NTG ble vi spesielt imponerte over midtstopperduoen Bjørn Erik Krogh Gerson og Andreas Sannerud. De var stødige, sikre og tok ikke unødvendige sjanser. Offensivt har laget en del å gå på. Vi savnet tempo og bedre samhandling. Det var også tydelig at man burde ha brukt kantene mer for å unngå å møte Flisas gode stoppere alt for ofte.

Unødvendig risiko skulle vise seg å bli et nøkkelord for kampen, og vi må kunne si at vi slapp inn to mål som kom som følger av personlige feil. To feilpasninger ble snappet opp av Flisa på vår banehalvdel og begge gangene endte det med scoring i neste trekk.

Mellom Flisamålene klarte KIL/NTG å redusere på kampens flotteste angrep. Debutant Robin Rostille og Enver Sjøli rullet opp på høyrekanten før sistnevnte slo godt inn. Foran mål plasserte Patrick Hansen elegant ballen inn bak Flisakeeper Helland.

Andre omgang ble preget av bytter. De fleste var nok for at alle skulle få prøve seg, men et var ikke planlagt. Etter bare å ha vært på banen i et par minutter fikk keeper Eirik Øyen Våg et spark i ansiktet. Han var bevisstløs et halvminutt og ble sendt til undersøkelse på sykehuset. Vi håper og tror at det går bra med ham.

Flisa – KIL/NTG 2-1 (1-0)
Kongsvingerhallen
50 tilskuere
Dommer: Geir Nygård

Gule kort for KIL/NTG: Ingen

1-0 Ferdaws Hewad (30)
1-1 Patrick Hansen (64)
2-1 Sigvart Lunder (90)

KIL/NTG (4-3-3)
Petter Lindstad
Kristoffer Sværk
Andreas Sanderud
Bjørn Erik Krogh Gerson
Joakim Ruud Lia
Enver Sjøli
Daniel Bergløv Os
Per Kristian Wenstad
Patrick Hansen
Ole-Christian Moltzau
Ulrik Sundby

Benyttede innbyttere: Eirik Øyen Våg, Robin Rostille, Edvin Jukic, Sigve Berg Tronsmoen, Christoffer Bakken, Didrik Erichsen, Mathias Nystuen

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor