Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tattiskongen Ryen

Av Lasse Andreassen. Publisert  02.02.2011
Kai Olav gjorde onsdag ting det viste seg at han kunne likevel  

Imponerende håndlag og profesjonell hygiene
Midtstopper, eiendomsmegler og nå også tatovør. Allsidige Kai Olav Ryen var noe betenkt da han måtte ta utfordringen om å tatovere en supporter etter konkurransen i høst, der hans private sponsor Bygdeelektriker´n oppfordret folk til å komme med ønsker i konkurransen ”Kai Olav gjør ting han ikke kan”.

Forslagene varierte fra fallskjermhopping til rallykjøring og mer unevnelige ting, men til slutt var det KIL-supporter Stian ”Pigga” Sundstrøm som stakk av med seieren for sitt rause tatoveringsforslag.

Onsdag var tiden kommet. Sundstrøm visste ikke hva motivet ville bli eller hvor på kroppen Kai Olav ville plassere tattisen. Det eneste han fikk vite, var at motivet ville bli ”KIL-relatert”. Kai Olav visste heller ingen ting, og hadde aldri i sitt liv tatt i et instrument med nåler og blekk. Innehaver av Kongsvinger Tattoo Studio, eidskogingen Tor Emil Amundsen, gav ferskingen en lynrask innføring i tatoveringskunsten. Den tok cirka et kvarter. Selv har tatovøren mange års erfaring, så tilskuerene hadde unektelig bange anelser med tanke på det endelige resultatet. Sundstrøm ble pent dandert på en benk, høyreleggen fikk en lett barbering, motivet ble overført til huden og så var nålekongen i gang.


Stian Pigga Sundstrøm ofret alt for klubben i sitt hjerte. Nå har han klubben på leggen
Først ble omriss og streker tegnet. Omrisset viste seg å være et vakkert banner med KIL og blomster i norske farger. Kai Olav mestret oppgaven som en profesjonell.

- Jeg var litt shaky på forhånd, men det ga seg etter hvert, sa han, i dyp konsentrasjon over Sundstrøms majestetiske høyrelegg. Deretter sto litt mer kompliserte skygger og fargefelt for tur. – Jeg kan ikke huske sist jeg tegnet noe som helst, fortsatte Ryen, kanskje i et forsøk på å skremme vettet av offeret Sundstrøm.

- For å være helt ærlig, har han klart seg overraskende bra, sa fagmann Amundsen et godt stykke ut i oppdraget.

.Utkastet til det endelige resultatet var strategisk plassert
Vinneren selv var 100 % avslappet der han lå. – Jeg har 2-3 tatoveringer fra før, så dette er barnemat. Dessuten stoler jeg på Kai Olav. Jeg vet ikke helt hva jeg tenkte på da jeg foreslo dette, men jeg angrer ikke. Jeg ga dem 100 % frie hender, sa Sundstrøm.

- Hva skjer da om det viser seg at Ryen har tatovert en Ham-Kam-logo på leggen din?, spurte NRKs utsendte på direktesendt radio.

- Da åker´n i Glomma, repliserte Sundstrøm.

- Tatoveringen?

- Nei, Ryen!"Dyp konsentrasjon" er et dekkende begrep for Kai Olav Ryens tilstand
Profftatovør Tor Emil Amundsen overvåket og veiledet underveis

NRK Østlandssendingen sendte nesten på direkten, bare litt forsinket på grunn av tykke betongvegger

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor