Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

På sporet av Tore?

Av Jo Raabe. Publisert  09.02.2011
Kanskje går det mot et comeback i KIL-drakt for Gundersen  

Tore Andreas Gundersen slik han så ut for noen år siden.
Flisagutten spilte for KIL fra 2003-2006 før han ble solgt til Lillestrøm. For tiden er han i den tyske klubben Dynamo Dresden, men har i den siste tiden spilt lite. Det er derfor ikke unaturlig at han ser seg om etter en ny klubb. Åge Steen i sportslig utvalg er den som har saken.

- Vi er i løpende kontakt med både Tore Andreas og agenten hans, men har ikke kommet fram til noen konkret avtale. Det hele er både et spørsmål om hva Tore vil og om vi blir enige om det økonomiske. Det skjer ting om dagen, og vi håper at ting er klarere om noen dager, forteller Steen.

Gundersen er som kjent en offensiv spiller, mens KIL vel absolutt har mest behov for spillere i de bakre ledd. Steen har ikke glemt dette.

- Det går an å ha to tanker i hodet på en gang. Vi jakter fortsatt forsvarsspillere, men en mann som Tore er definitivt interessant for oss. Han går rett inn i den profilen vi ønsker oss av lokale spillere. selv om han ikke akkurat er junior lenger må han jo også fortsatt kunne regnes som ung.

kil.no er kjent med at det ikke overraskende også er andre klubber som er interesserte i 25-åringens tjenester.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor