Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Seier for Lux!

Av Jo Raabe. Publisert  10.02.2011
Vant 2-1 mot Slovakia i går.  

Det at Luxembourg vinner er i seg selv ikke dagligdags. Den siste seieren før i går kom for nesten to og et halvt år siden. Det at det i tillegg skjedde mot VM-deltaker Slovakia kan ikke kalles annet enn imponerende.

Bortelaget Slovakia, med spillere fra blant annet engelsk, tysk, russisk og tyrkisk liga tok ledelsen tidlig i andre omgang, men innbytter Dan Da Mota snudde kampen til hjemmeseier med to scoringer. I følge UEFA sine hjemmesider hadde Slovakias keeperdebutant Marián Kello, som til vanlig spiller i skotske Hearts, en noe dårlig dag på jobben.

Vår representant, Lars Christian Krogh Gerson, spilte i følge Luxembourgs fotballforbunds hjemmesider hele kampen. For Luxembourg var dette en treningskamp som vel er en del av oppladningen før vårens EM-kvalifiseringskamper. Første motstander er Romania borte den 29. mars. Det blir nok tungt å nå mesterskapet, «De røde løvene» ligger helt sist i gruppa si med bare et poeng.

Uansett er det moro med en KIL-gutt som har internasjonal suksess!

På lørdag er Lars Christian tilbake i Kongsvinger og møter Strømmen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor