Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Aaserud avgjorde på overtid

Publisert  21.08.2006
Det så ut til å gå mot det første uavgjortresultatet til KIL 2 for sesongen da Stian Aaserud stusset ballen vakkert i buret.  

Vangjel Mile viser punktet på hodet Stian Aaserud brukte for å styre innlegget i mål.

18-åringen har lidd av måltørke ei god stund, og det gjorde det nok følelsen ved å avgjøre kampen enda bedre.

- Jeg hadde egentlig ikke trua på at den skulle gå inn. Etter at jeg misset på kjempesjansen i første omgang mistet jeg liksom litt av selvtilliten, sa nesbuen etter kampen.

Det avgjørende målet kom etter flott forarbeid av Vangjel Mile i det 91. minuttet. Han la vakkert inn foran mål, og der var Stian Aaserud på rett sted til rett tid.

Før dette hadde det vært en god kamp mellom to brukbare lag. Nordstrand spilte godt, og KIL 2 fulgte også opp med mye fint spill. Innledningen av kampen hadde godt tempo og en del fikse kombinasjoner. Spesielt var det KIL sin venstreside med Gerhardsen, Eggum og Mile som dominerte. De store sjansene uteble imidlertid i starten.

Rett før halvtimen hadde gått begynte det å skje ting. Først fikk Stian Aaserud sjansen på en retur. Fra fem meters hold satte han ballen rett på keeper. Etter dette gikk bortelaget rett i angrep. Assistentdommeren hang ti meter etter forsvarslinja vår, og overså dermed en soleklar offside. Nordstrand utnyttet anledningen til å ta ledelsen 1-0.

Denne ledelsen holdt seg til pause og et godt stykke ut i andre omgang. Da begynte etterhvert bortelaget å bli litt slitne, og KIL kunne komme mer rundt på kantene. Mile og Krybelsrud kom flere ganger gjennom. Halvveis i andre omgang dro Mile seg pent fri. Han avsluttet selv godt fra spiss vinkel. Det var et hardt skudd, men på ingen måte umulig å ta for keeper. Uansett gikk det i mål, og en fortjent utlikning var et faktum.

Mot slutten ble det mer og mer rom, så da det avgjørende målet kom var det slett ikke ufortjent.

- Gutta var veldig klare i pausen på at de ville snu dette. Det klarer de, og det er jeg veldig fornøyd med. Vi møter et godt lag, og gjør selv også en god innsats, sa Rune Sønsterudbråten.

Rune Tungen ønsket debutant Kristian Arnesen velkommen.

- Vi spilte litt mye på tvers bak, men det skyldtes nok delvis at det manglet litt bevegelser framover på banen. Av positive ting merker jeg meg Vangjel og Jon-Kristian. Førstnevnte er jo spilleren som i prinsippet avgjør kampen, mens Jon Kristian er hurtig og tør å utfordre backen sin. Håkon Wibe-Lund er også en viktig spiller – som kaptein er han flink til å holde forsvaret sammen, avsluttet treneren.

Wibe-Lund måtte dessverre gå ut med skade noen få minutter før slutt. På en defensiv corner ble han tråkket på av Petter Linstad.

- Han traff meg akkurat på samme stedet som jeg fikk en smell i Mossekampen. Det er vondt, men neppe noe farlig, sa Håkon etter kampen.

KIL-benken var også snartenkte når KIL tok ledelsen på overtid. I det Nordstrands trener hylte at de skulle flytte opp en midtstopper på topp kontret KIL med å ta ut Jon-Kristian Krybelsrud for å sette inn Joachim Christensen som ekstra midtstopper. Sammen med Tungen og Lundhaug hjalp han til med å ro seieren i land.

KIL 2 – Nordstrand 2-1 (0-1)
Gjemselund bane 2, 50 tilskuere

Gule kort for KIL: Vangjel Mile, Kjetil Gerhardsen og Jon-Kristian Krybelsrud

0-1 (29)
1-1 Vangjel Mile (67)
2-1 Stian Aaserud (90)

KIL 2 (4-3-3)

Ulrik Thomsen
Håkon Wibe Lund (K)
(Kjetil Simensen fra 87.)
Rune Tungen
Chris Lundhaug
Kjetil Gerhardsen
Kristian Arnesen
(Kjetil Sørum fra 56.)
Petter Linstad
Aleksander Eggum
Jon-Kristian Krybelsrud
(Joachim Christensen fra 90.)
Stian Aaserud
Vangjel Mile

Jon-Kristian Krybelsrud spilte nok en god kamp. Han er i form!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor