Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Berømmer arbeidsmoralen

Av Jo Raabe. Publisert  27.02.2011
Trener Per Brogeland likte det det han så mot Sogndal  

Per Brogeland sov nok godt etter kampen
- Først og fremst vil jeg få lov til å skryte av arbeidsmoralen og viljen til å jobbe hos spillerne. Jeg føler at de gir jernet fra start og gir alt i nitti minutter. Alle står opp for hverandre og er lojale mot taktikken, mente Brogeland.

Vi kan ikke annet enn å si oss enige. I første omgang var KIL det klart beste laget, og både forover og bakover så vi tydelig at det var en plan bak det som skjedde.

- Det er selvfølgelig moro å vinne, men for meg som trener er det som ligger bak resultatene like interessant. Jeg ser igjen det vi har jobbet med på treningene her nede og det er også en klar progresjon og stigning i formen hos alle gutta. De unge som kommer inn etter pause står også på som helter og viser med kroppspråket sitt at det ikke er snakk om å gi ved dørene, fortsatte han.

Brogeland ville ikke trekke fram enkeltspillere, men kil.no vil gjerne få nevne Adem Güven og Ørjan Berg Hansen. Av de som kom inn lot vi oss imponere mest av Jonathan Dixon, som helt respektløst tok for seg mot slutten av kampen.

Petter Olsen Lindstad
En del av byttene i pausen var planlagte, men ikke alle. Keeper Petter Rønningen kjente seg småsjuk og kastet inn håndkleet. Da fikk 17-åringen Petter Olsen Lindstad sjansen i KIL-buret. Selv om Sogndal scoret helt i begynnelsen av 2. omgang var ikke det noe som gjorde at unggutten ble nervøs.

- Det er alltid litt vanskelig å komme inn som innbytter når du er keeper. Du er gjerne litt kald og må komme inn i tempoet og kampen. Målet til Sogndal hadde ikke noe å si for hvordan jeg tenkte. Så lenge jeg ikke er skyld i mål bruker jeg ikke energi i det hele tatt på å dvele ved dem, fortalte Petter.

Vi lar oss imponere av hvor tøff og offensiv unggutten er både i tankegangen og på banen. Selv om alle på benken var meget godt fornøyde med opptredenen hans, så han ikke noen grunn til å feire selv.

- Jeg føler at jeg presterte litt under vanlig nivå. Det er ikke noen spesielle situasjoner jeg tenker på, men et helhetsbilde av omgangen. Jeg har høye forventninger til meg selv uansett om motstanderne skal spille i Tippeligaen neste sesong, avsluttet den purunge keeperen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor