Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ny duo på toppen

Av Jo Raabe. Publisert  09.03.2011
kil.no har tatt en prat med vår nye leder og nestleder.  

Hans Einar Holth - ny nestleder
Både Kari Andreassen og Hans Einar Holth ble valgt uten motkandidater på KILs årsmøte tirsdag kveld. Selv om ingen av dem er ukjente i og rundt klubben tok vi en prat med dem for å få vite litt mer om hvem de er og hva de tenker om styrevervet sitt.

Hans Einar Holth var daglig leder i KIL fra 1994 til 2001. Etter det har han jobbet i Eidskog kommune, der han nå er rådgiver.

- Tida jeg jobbet i klubben var en veldig spennende tid med både opp- og nedturer. Selv om jeg ikke har vært involvert i klubben de siste ti åra har jeg selvfølgelig fulgt med på fotballen og vært jevnlig på Gjemselund som tilskuer, fortalte han oss etter årsmøtet.

Rollen som nestleder er selvfølgelig ulik rollen som daglig leder. Den viktigste forskjellen er kanskje at en daglig leder jobber fullt, mens nestlederen må gjøre all jobben på fritida si.

- Hverdagen min har endret seg. Jeg har nå en annen familiesituasjon enn før, og jobben min er også nå slik at det er lettere for meg å ta på meg et frivillig verv. Selv om jeg har erfaring fra fotballadministrasjon har det skjedd mye på ti år og jeg har nok litt av hvert å sette meg inn i. Imidlertid mener jeg vi har fått et styre som er godt sammensatt og jeg er sikker på at vi kommer til å jobbe godt sammen, avsluttet Hans Einar.

Leder Kari Andreassen har verken endret familiesituasjon eller jobb. Hun er i det sivile rådmann i Grue kommune, og det har hun tenkt å fortsette med. Selv med en så ansvarsfull stilling er hun mer enn motivert for jobben hun skal gjøre i KIL.

- Selv om vi har vært gjennom tøffe tak de månedene jeg har sittet i styret, har det definitivt vært mye moro, og det tror jeg også vi skal få i framtida. Jeg ser på styrelederjobben som en veldig spennende utfordring, sier Kari.

Selv om du har ledererfaring er det vel noe ganske annet å lede en fotballklubb enn å lede en kommune?

- Det er både forskjeller og ulikheter og jeg er sikker på at erfaringene mine i kommunen kan komme til nytte i KIL og vice versa, men en del er jo annerledes. De frivillige er sentrale i klubben, og det er veldig moro å se den entusiasmen og stå-på-holdningen de representerer. En likhet mellom kommunen og KIL er at i motsetningen til i en privat bedrift er det ikke det å få et økonomisk overskudd som er målet, men i stedet er god økonomistyring et nødvendig middel for å oppnå gode resultater og fornøyde innbyggere.

Styret som ble valgt i oktober 2010 visste at de gikk til en økonomisk ryddejobb. Denne er de godt på vei med, men i følge den nye lederen er de ikke helt ferdige:

- Klubben er reddet fra konkurs, men jeg føler at vi har en vei igjen å gå før vi når vårt overordnede langsiktige mål – å stabilisere KILs økonomi. Jeg føler ansvar for å være med på å videreføre det vi allerede har gjort. For både regionen og byen er det utrolig viktig å ha et fyrtårn og det ønsker jeg å bidra til at vi skal oppnå!

Kari Andreassen - ny styreleder.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor